banner113

2017’yi birlikte “güzel” yapacağız

banner106

Alanya’da çifte toplantı ile esnafın sorunlarını masaya yatıran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “2016’yı unutup önümüze bakacağız. 2017’nin esnafımız için bereketli bir yıl olması için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

2017’yi birlikte “güzel” yapacağız
09 Kasım 2016 Çarşamba 17:50

banner108
banner238

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği AESOB, Kasım ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Alanya’da gerçekleştirildi. Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci'nin de katıldığı toplantı sonunda açıklama yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 2016 yılının kötü geçtiğini belirterek: "Özellikle Alanya gibi tüm yaşayanlarının turizmden beslendiği yerleşim yerlerinde kötü bir sezon yaşandı. Hepimizin bildiği gibi tüm dünya sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ortada irade koyan bir devletimiz ve cumhurbaşkanımız var. Piyasaların morali düzgün olduktan sonra her şey de güzel olacak buna inanıyoruz. Kimse moralini bozmasın. İnşallah 2017 iyi olacak" dedi.

ESNAF BEKLENTİLERİ
AESOB yöneticilerinin 2. toplantısı ise Alanya’da faaliyet gösteren 10 esnaf odası başkanı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile gerçekleşti. Toplantıda önümüzdeki yıl ile ilgili esnafın beklentileri dile getirilip çözüm önerileri tartışıldı. Toplantının ardından Dere, Yücel, AESOB Yönetimi ve Alanyalı oda başkanları Alanya sokaklarında esnafı ziyaret ettiler. Başkan Dere zaten dertlerini, sıkıntılarını bildiklerini belirterek şunları kaydetti: “Alanya'da ki başkanlarımız aylık yönetim toplantılarında sorunları dile getiriyorlar. Bizde bu sorunları Antalya'ya gelen bakanlarımıza bir dosya halinde sunuyoruz. Birçoğunu da çözmüş durumdayız. İnşallah bundan sonrada daha önemli sıkıntılar olmamasını diliyoruz. Alanya'da esnafımızın güzel işler yapacağına inanıyorum" dedi.

YÜCELE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başkan Dere, toplantının içeriği ile ilgili şu bilgiyi verdi:"Antalya'da 75 odamız 75 bine yakında Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak üyemiz var. Bu 75 odamızın 10 tanesi de Alanya'da bulunmakta. Alanya'da da Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nde 3 tane başkanımız Alanya'yı temsil ediyor. Yönetim kurulu toplantısında esnafımızın bir aylık değerlendirmesi hem de önümüze ışık tutacak esnafımızla ilgili kararlar almak için Alanya'dayız. Burada bizimle birlikte olup esnafın derdiyle yakından ilgilenen belediye başkanımız Adem Murat Yücel beye de bir kez daha teşekkür ediyorum.”
 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.