“RAMAZAN AYI GÖNÜLLERİN BİRLEŞTİĞİ AYDIR”
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 1203 aileye nakdi yardım yaparken, yine ihtiyaç sahibi ailelere günlük yemek ve engellilerin de temizlik ihtiyaçları karşılayacak.
“1203 AİLEYE NAKDİ YARDIM”
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, içinde bulunduğumuz “Ramazan Ayı” ve yaklaşan “Ramazan Bayramı” dikkate alınarak engelli, kimsesiz, dul ve yetim kişiler ile hanenin geçimini sağlamakla yükümlü ancak, hastalık ya da engellilik nedeniyle çalışamaz durumda olan ihtiyaç sahibi 1203 aileye nakdi yardım yapılacak.
“YARDIMLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ BANKA HESAPLARINA YATACAK”
İlçemizde bulunan 102 mahallede yapılan hane ziyaretleri sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıtılacak. Vatandaşlarımız Ramazan Ayı yardımlarını, 15 Haziran 2016 Çarşamba gününden itibaren Ziraat Bankası Alanya Şubesindeki kendi hesaplarından çekebilecekler.
TANRISEVEN “RAMAZAN AYI PAYLAŞMANIN KARDEŞÇE YAPILDIĞI AYDIR”
Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti; “Bu mübarek ayda, manevi duygularımızla birlikte, dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenmektedir. Ramazan Ayı paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aydır. Bu çerçevede, Ramazan Ayı boyunca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan ayni ve nakdi yardımlar etkili, yaygın ve sürekli hale getirilmektedir. Hane ziyaretleri sonucunda Alanya’da ikamet eden ve ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilmiş olan 1203 aileye 267.300.00 TL nakdi yardım dağıtılacaktır.”