“Enerjim Organik” ile her tüketicisi için bir fidan dikerek Yeşil Gelecek Sertifikası veren CK Akdeniz Elektrik, “Enerjim Eğitiyor” ile ilk ve ortaokul öğrencilerine 6 aylık Okulistik paketi hediye ediyor. “Enerjim Kamu” tarifesiyle ise çalışan ya da emekli kamu personeline özel indirimler sunuyor.
Müşteri memnuniyetini odak noktasına alan; Isparta, Burdur ve Antalya başta olmak üzere Türkiye genelinde 81 ilde toplam 1,7 milyon aboneye hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, sosyal sorumluluk yönü ön planda olan yeni tarifeler ile tüketicilerin karşısına çıktı. Sektörde tarife yapısına geçen ilk perakende satış şirketi olan CK Akdeniz Elektrik, “Enerjim Organik”, “Enerjim Eğitiyor” ve “Enerjim Kamu” tarifeleri ile sektörü yine ‘ilk’lerle tanıştırdı.
“DOĞAL YAŞAMA VE ÇEVREYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) 2017 yılı için serbest tüketici limitini 2.400 kilovatsaat olarak belirlemesinin ardından elektrik faturası aylık ortalama 82 lira ve üzerinde olan aboneler de indirimli elektrik kullanma hakkı kazandı. CK Akdeniz Elektrik de yeni limitle birlikte mevcut tarifelerine ek olarak tüketicilerin farklı beklentilerine cevap verecek 3 yeni tarifeye daha imza attı. Yeni tarifelerin tanıtımı için 9 Mayıs Salı günü Antalya’da basın mensupları ile bir araya gelen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Şirket olarak eğitime, doğal yaşama ve çevreye büyük önem veriyor; genç nesillerin yetişmesine katkı sağlayan, doğal yaşamın korunması ve sürdürülebilirlik üzerine geliştirilen tüm projelerin içinde yer almaya çalışıyoruz. Bu çerçevede çalışma arkadaşlarımla birlikte geliştirdiğimiz yeni tarifelerimizle abonelerimizin farklı beklentilerine cevap vermek bizi mutlu ediyor” dedi.
ENERJİM ORGANİK İLE HER ABONE İÇİN 1 FİDAN DİKİLİYOR
Gerek tarifelerin yapısı gerekse konusu ile sektörde fark yaratan CK Akdeniz Elektrik, “Enerjim Organik” ile gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevreye duyarlı aboneler adına CK Akdeniz Elektrik Hatıra Ormanı’nda bir fidan dikiyor. CK Akdeniz Elektrik, “Doğada imzanız var” diyerek, hem doğaya yaptıkları bu değerli katkılarından dolayı hem de yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektriği kullandıkları için abonelerine “Yeşil Gelecek Sertifikası” veriyor. CK Akdeniz Elektrik, Enerjim Organik kapsamındaki ilk fidanları ise yeni tarifelerin tanıtıldığı toplantıya katılan basın mensupları adına dikeceğini duyurdu. Toplantı sonunda da Yeşil Gelecek Sertifikalarını basın mensuplarıyla paylaştı.
ENERJİM EĞİTİYOR’DA 6 AYLIK OKULİSTİK PAKETİ HEDİYE
Abonelerin ihtiyaçlarına yönelik, sürdürülebilir ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışan CK Akdeniz Elektrik, sektörde ‘ilk ve tek’ özelliğine sahip “Enerjim Eğitiyor” ile çocuklarımızın eğitimine de destek oluyor. “Enerjim Eğitiyor” tarifesi çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim imkanı sunan 6 aylık Okulistik paketi hediye ediliyor.
ENERJİM KAMU İLE YIL BOYUNCA ÖZEL İNDİRİM
CK Akdeniz Elektrik’in yine sektörde ilk ve tek olan bir diğer tarifesi de kamu personellerine yönelik. “Enerjim Kamu” tarifesinde çalışan ve emekli tüm kamu personellerine özel indirimler yapılıyor. Söz konusu indirimlerden kamu personelinin yanı sıra serbest tüketici hakkı olan üç yakını da yararlanabiliyor.
BUGÜNE KADAR 200 MİLYON LİRALIK KATKI SAĞLANDI
2013 yılından bugüne kadar yaptığı kampanyalar ve indirimli tarifeler ile abonelerine yaklaşık 200 milyon lira avantaj sağlayan CK Akdeniz Elektrik, Nisan 2016’da da “Tarifeni seç, tasarrufa geç” sloganı ile “Enerjim Zamsız”, “Enerjim Akıllı”, “Enerjim İndirimli” ve “Enerjim Sigortalıyor” tarifelerini tüketicilerin hizmetine sunmuştu.
Aylık faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan tüketiciler CK Akdeniz Elektrik’in avantajlı tarifelerinden yararlanmak için Müşteri Hizmet Merkezlerine ve N Kolay şubelerine giderek serbest tüketici sözleşmesi imzalayabilir ya da başvuruda bulunmak için 0850 226 07 07 no’lu çağrı merkezini arayabilirler.