MEHMET ŞAHİNLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN VATANDAŞLAR NELER DEDİ

İzzet Keskin: Mehmet abim bu vatana millete hayinlik yapacak en son adamdir..ben masumiyetine sonuna kadar inanlardanim. Allahim kurtarsin

Seyhun Yeğin: Mehmet şahini şahsen tanımıyorum ama ismini çok duydum.. fakire fukaraya yardımlarını insanlığını ve alanyamız için yaptığı güzellikleri bildiğim için kanlı terör örgütü fetoyla yakından uzaktan bi ilgisi olmadığından en az kendim gibi eminim... ve inanıyorum ki bu denle vatan sever ve iyilik abidesi bi şahsiyetin bi an önce bu olaydan aklanıp temize çıkıp özgürlüğüne kavuşacaktır allahın izniyle...

TC Zafer Demiral: Bu yüzündeki gülücükler hiç solmayacak yüreğinde vatan millet alanya sevdalısı güzel insan adalet yerini bulacak daha düne kadar arkanda yalakalık yapan kıç laleri günü geldiği Zaman adelet sizlerden hesap soracak.

Fatih Durusoy: Başkanımız Mehmet Şahin 'in üzerine atılı suçu işlemediğine; karalama kampanyasının başarılı olmayacağına ve adaletin er geç yerini bulacağına inancımız tamdır. Hukuki süreçte kendisinin her zaman yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Taylan Gundeslioğlu: Senle beraber bu yola çıktığımdan beri Alanya için Alanyadakiler için yaptıklarımızın en önde giden ismi oldun lider oldun, ilçede olmayacak projeler ürettin, herkesin yardımına siyaset gözetmeksizin koştun ben şahitim, Allah da şahittir ki arkanda binler var.

Mustafa Özkınacı: Mehmet Şahin kapısını çalan herkese kapısını açmıştır. Vefaysa alanya vefasini göstermek zorundadir....bu benim sahsi düsüncemdir ... kendisinin boyle serefsiz vatan haini fetö orgutun icinde olmadigina inancim sonsuzdur...bazi kendini bilmezler yandasci olarak gorebilir ben kendisiyle bir kere bile oturup konusmadim ama yaptigi isleri cok iyi takip eden bi insanim beni bilen bilir asla ve hayatim boyunca kimseye yalakalik yapmadim .... insallah en ķisa zamaninda makaminin basinda görürüz...

Veysel Reis'le Alanyaspor
Alanya Ticaret ve Sanayi Odasını Başkanı Sayın Mehmet Şahin'in durumu sadece Alanya'nın büyük kesimini değil Alanyaspor'a gönül verenleri de derinden üzmüştür.Sadece son dönemlerde değil Başkanlığa seçilmeden önce yıllar boyu her zaman Alanyaspor'a maddi,manevi can simidi olan,arka planda birçok insanın bilmediği ve Alanyaspor için elini taşın altına koyan Başkanımıza ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.Bu hassas dönemin mahkeme aşamasında Adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz.

Fatih Barcın: Darbe girişimini duyar duymaz sosyal medyadan darbeye karşı net tavrını ortaya koyan, kolkola meydanlara çıktığımız, günlerce sabahlara kadar demokrasi için nöbet tuttuğumuz Altso başkanımız, müvekkilim ve aynı zamanda abim Mehmet Şahin in masumiyetine olan inancım tamdır. Adalet muhakkak tecelli edecek ve başkanımız en kısa zamanda aramızda olacaktır. Benim gibi onu tanıyan herkes nasıl bir vatansever olduğunu, darbeci hainlerle adının dahi anılamayacağını bilir.

Ahmet Guzyaka: Darbe kalkışmasının haberini yayladaki evinde alan ve hemen kalkıp Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının tüm ışıklarını yaktıran ve sabaha kadar orada duran, sonraki günlerde demokrasi nöbetlerini en önde tutan, sabahlara kadar meydandan ayrılmayan, meclis toplantılarını tüm üyelerin üzerinde Türk bayrağı tişörtlerle yapan, Cumhuriyet'e, devlete, hükümete her zaman bağlılığını ve sadakatini gösteren, Alanya'mız ve vatanımız için her zaman daha çok çalışmayı benimseyen, vatana ve yöneticilerine mutlak itaati ilke edinen A.L.TS.O başkanımız Mehmet Şahin Dualarımız her zaman seninle. Yüce Allah'ım seni Alanya'mıza bağışlasın. İçindeki vatan aşkı her zaman yansın. Güler yüzlü samimi , abim dualarımız seninle. 

Emin Er: Bekir bozdağ Fetoyu överken, melih gökçek selam yollarken. Reis okyanus ötesine  selam itifat yaparken. Benim memet kardeşimin suçunu anlayamadım. Allahım yardımcısı olsun inşallah aklanır onu seviyoruz 

Velittin Yenialp: Mehmet Şahin'i tanırmısınız siz ben söyleyeyim rahmetli Mustafa Söylemez ben ve Mehmet Şahin hızarlarda başlık çakarak büyüdük o günlerden bu günlere geldi
onun vatanına ve milletine hiç hainlik ettiğini görmedim kapısına gelen herkezin işini kanunlar çerçevesinde yapmaya çalıştı kimsenin kalbini kırmadı yüzü hep güldü son günlerde
üzerine atılan bu şuçlamaların hiçbirinin de asılsız olduğundan zerre kadar şüphem yoktur bu dönemdede onunla beraberim ....GÜLEN ADAM SEN HEP GÜL EN KISA SÜREDE
GÖRÜŞCEZ İNŞAALLAH.

Alanyaspor taraftar gurubu: ADALET ER YADA GEÇ BİR GÜN TECELLİ EDECEKTİR. #‎SUCSUZ‬ ‪#‎OLDUĞUNA‬ ‪#‎İNANIYORUZ‬ ‪#‎ALANYASPORLULAR‬ ‪#‎GRUBU‬

Gamze Gargi Colak: Mehmet Şahin Anayasal Düzene,Demokratik Yapıya,Parlementer sisteme,Milli bütünlüğe ve Millet iradesine sonuna kadar saygılı bir iş adamıdır.Demokratik ve yasal yollarla elde edemedikleri menfaatleri Alanya'ya hizmet etmekten başka amacı olmayan bir insanı yasadışı kanlı terör örgütü içerisindeymiş gibi göstermeye çalışanların zihniyeti, Fetö/Pyd oluşumu içerisindeki zihniyetten farksızdır.Bu soruşturmaların Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarına benzemeyeceğinden suçlu ve suçsuzun birbirinden ayrılacağından bu nedenle de Mehmet Şahin'in en kısa sürede özgürlüğüne kavuşacağından hiç kuşkum olmamakla birlikte Adalete ve Mehmet Şahin 'e olan inancım tamdır.

Alaaddin Işık: Yıllardır farklı görevlerle Alanyamıza çeşitli hizmetleri bulunun, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Şahin'in bu süreçten aklanacağına şahsım olarak inancım tamdır. Bizim bildiğimiz Başkanımız, abimiz Mehmet Şahin herzaman derdimizi çözen, bizi hiç yalnız bırakmayan ve bu şehre hizmet etmek için uğraşan kişidir. Yüce adaletin vereceği kararı heyecanla ve özlemle beklemekteyiz.

Osman Simsek: Yüce Türk Adaletine güveniyor, vatanı, milleti, devleti için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapan, hepimizin abisi Mehmet Şahin için dua ediyoruz. Biz senin suçlu olmadığını biliyoruz, senin adının bu teröristlerle aynı cümlede telafuzu bile sana hakaretken, şu an bu ithamla suçlanmanın seni ne kadar yaraladığını biliyoruz. Adalet er ya da geç tecelli edecek. Umarım, en kısa zamanda seni tekrar aramızda görürüz ve umarım bu durum senin bu vatana olan hizmet aşkını söndürmez.

Hsyn Senli: Başkanımız Mehmet Şahin 'in üzerine atılı suçu işlemediğine; karalama kampanyasının başarılı olmayacağına ve adaletin er geç yerini bulacağına inancım tamdır. Hukuki süreçte kendisinin her zaman yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Ali Kemal Sözen: Değerli abicim, sayın başkanım; Alanya'da her vicdanı olanın bildiği gibi bende senin suçsuz olduğunu biliyorum. Senin de Türkiye Cumhuriyeti Adaleti'ne en az bizim kadar güvendiğin malum. Adalet en kısa sürede yerini bulacak ve suçsuzluğun ispatlanacaktır. Dualarımız seninle.

Mustafa Guducu: Yazacak kelime bulamadım Mehmet Şahin bey çok vatanına ve Alanya vede insanlarin hizmetine bağlı biri idi 

Hulusi Görücü: Ftö nün komlosudur o cıkar anlının akıyla

Av. Özer Tuncay:  Kalkışmayı duyar duymaz milletin yanında yer aldı, açıktan darbecilere karşı koydu...demokrasi nöbetleri tuttu. Birileri gibi sabahı beklemedi,bekle gör yapmadı...sonra birilerinin oyunuyla haksiz şekilde özgürlüğünden mahrum edildi. Şimdi adaletin tecelli etmesini bekliyor...paralelle en ufak ilgisi olmayan vatan ve millet sevdalısı Mehmet Şahin. 

Alanya: Mehmet Şahin Hakkında Asılsız Konuşanlara Cevap olarak Türkiye Adaleti Cevap vericektir.Verilen Karar Mahkumiyet Değildir.

Aycan Fenercioğlu: Eğer bugün en kötü günse bugün de Mehmet Şahin başkanımızın yanındayız ve dün nerdeysek bugünde ordayız. Adalet en yakın zamanda tecelli edecektir. Mehmet Şahin başkanımız en kısa zamanda aramızda olacaktır.

Recep Erdoğan: Sonuna kadar arkasındayım. Sayın Mehmet Şahin Başkanı desteklediğim için kimse bana yakıştırma yapmasın suçsuzluğuna inandığım için yanındayım. Adam gibi adam Mehmet Şahin Başkan'dan ne FETÖ'cü olur, ne de vatan haini. Bunu aklına getirenler kesinlikle yanılgıya düşerler. Şimdi kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Yarın aslanlar gibi geldiği zaman etrafında pervane olanları hep birlikte göreceğiz. Asıl destek günü bugündür. Korkuya gerek yok, korkunun da ecele faydası yok.

Hakkı Uysal: Mehmet Şahin ismini çok duyardım ama kendisini 4 yıl önce tanıdım keşke çok önceden tanıma fırsatı bulsaydım. Mehmet abiyi tanıdığım zaman süresinde ülke, memleket ve Alanya sevdalısı olarak bildim ve herkesin yardımına koşan yürüyüşü ve güler yüzlülüğü sayesinde bi çok kişinin kalbine taht kurmuş iş adamı kimliğinin yanında Alanya ticaret ve sanayi odası başkanıdır. Başkanlığı süresince odanın hiç bir imkanını kendisine menfaat edinmemis harcamalarını kendi hesabından yapmıştır, makam arabasını bile Alanya halkı için Ankarada gorevlendirmis Alanya nin hizmetine sunmuş bir başkana nasıl olurda böyle bir çamur atılıp Alanya ya hizmetleri engellenmek istenir. Yüce Türk adaleti ne ve Mehmet şahin e inancım ve güvenim tamdir, en kısa zamanda aklanip ve güçlenerek aramızda olacağına inanıyorum. HER ZAMAN ÇAMUR ATILIP İZİ KALMAZ... (Sayın cumhurbaskanimiz bir şiir okudu diye içeri atılıp Muhtar bile olamaz dendi ama şimdi cumhurbaşkanı.)

Hilmi Aydoğdu: Sayın Bakanım; Alanya'da, demokrasi nöbetinde, sol yanımız eksik; Başkanımız Mehmet Şahin'i en kısa sürede yanımızda istiyoruz.

Sezgin Tepe: Geç gelen adalet adalet değildir. Mehmet Şahin başkanım bir an önce serbest kalmalı, O'na bu çamuru atanlar alınmalıdır.

Hakan Gök: Mehmet Şahin kardeşimin suçsuz olduğuna bütün kalbimle inanıyor ve aramıza bir an önce döneceğinden eminim.  

Musa Yaman: İlk gün akşam 10.30'da daha kalkışmayı haber aldığımız zaman anıt önüne ilk gelenlerdendi Başkanımız.

Turgut Aktaş:  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayin Mehmet Şahin in üzerine atılan suçu işlemediğine; karalama kampanyasının başarılı olmayacağına ve adaletin er geç tecelli edeceğine inancımız sonsuzdur.Biz gençleri her zaman önemseyen ve değer veren Başkanımızın bu Hukuki süreçte her zaman yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim başkanımıza güvenimiz tam. Allah yardımcısı olsun Duaları mız başkanımızla inşallah.

Ali Çalışer: Sonuna kadar arkasındayım. Benim 25 senelik dostum arkadaşım asla kendimden şüphem olur ondan asla. Vatan millet devlet ülkesi için her şeyden vazgeçebilen bir insan sevgili arkadaşım seni seviyor ve bekliyoruz aramıza katılacağın zamanı.


Mehmet Turemis: Bu şehrin çocuklarının bu tür örğütlerle işi olmaz zaten.

Salih Cucuk: Yüce Türk Adaletine güveniyor, vatanı, milleti, devleti için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapan, hepimizin abisi Mehmet Şahin için dua ediyoruz. Biz senin suçlu olmadığını biliyoruz, senin adının bu teröristlerle aynı cümlede telafuzu bile sana hakaretken, şu an bu ithamla suçlanmanın seni ne kadar yaraladığını biliyoruz. Adalet er ya da geç tecelli edecek. Umarım, en kısa zamanda seni tekrar aramızda görürüz ve umarım bu durum senin bu vatana olan hizmet aşkını söndürmez. Biz senin suçlu olmadığını biliyoruz, kaldığın yerden devam ediceğine inanıyoruz. 

Serdar Uygun: Başkan'ımızın Yargılama süreci devam etmekte olup suçsuz olduğundan en ufak şüphemiz yoktur..
Şükrü Müftüoğlu Bir yerde yanlış olduğunu düşünen tek insan olmadığımı iyi biliyorum. Yakın bir zamanda adaletin yerini bulacağını ve sevgili Başkanımız Mehmet Şahin abimizin aramıza döneceğine inancım sonsuz. Yanındayız.

Ercan Çatal: Mehmet Şahin başkanıma öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Alanya için çalışmış çaba sarfetmiş birisi olarak saygı duyuyorum. Dilerim en kısa zamanda tekrar aramızda görmek nasip olur. Sayın başkan ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.