GALATASARAY
Alanyaspor'lu futbolcular, Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural'ın içinde bulundğu Minübüs Kayserispor maç dönüşü Alanya/Dinek mevkiinde kaza yaptı. Josef sural maalesef kurtarlamadi. Ailesinin ve sevenlerinin başı sagolsun.. 
BEŞİKTAŞ
Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu Josef Sural’ın vefat ettiğini, altı futbolcunun yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sural’ın ailesi ile Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralı futbolculara acil şifalar dileriz.
FENERBAHÇE
Kayseri deplasmanı dönüşü Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan minibüsün yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden Josef Sural'a Allah'tan rahmet; Alanyaspor camiasına ve Josef Sural'ın ailesine başsağlığı, yaralı futbolculara acil şifalar dileriz.
KAYSERİSPOR
Dün şehrimizde oynadığımız maç dönüşü Alanyaspor'lu futbolcuları taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu Josef Sural'ın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Sural'ın ailesine, sevenlerine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı dileriz. 
TRABZON SPOR
Kayseri deplasman dönüşünde @Alanyaspor futbolcularını taşıyan aracın kaza yapması nedeniyle Josef Sural’ın hayatını kaybettiğini, 6 futbolcunun yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. 
Futbolcunun ailesine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. 
KONYASPOR
Çok üzgünüz...Kaza sonrası ameliyata alınan #JosefSural hayatını kaybetti. Başın sağ olsun Alanyaspor!
ANTALYASPOR
Kayseri deplasmanı dönüşü, Alanyaspor'dan 7 futbolcuyu taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu Josef Sural'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrendik. Alanyaspor camiasına ve ailesine başsağlığı, yaralı 6 futbolcuya acil şifalar dileriz.  
BAŞAKŞEHİR
Kayseri deplasman dönüşünde Alanyaspor futbolcularını taşıyan aracın kaza yapması nedeniyle Josef Sural’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Futbolcunun ailesine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. 
ERZURUMSPOR
Alanyaspor’un 7 futbolcusunu taşıyan aracın yaptığı kazada Josef Sural’ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve camiamız adına Sural ailesi ve Alanyaspor‘a başsağlığı, yaralı futbolculara acil şifalar diliyoruz.
RİZESPOR
Kayseri deplasman maçı dönüşü Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu ağır yaralanan Josef Sural'ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini, 6 oyuncunun da yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.  Josef Sural'ın vefatı nedeniyle derin üzüntümüzü belirtir; ailesi, Aytemiz Alanyaspor camiası ile tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. 
MALATYASPOR
Kayseri deplasman dönüşünde Alanyaspor futbolcularını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu Josef Sural’ın hayatını kaybettiğini, 6 futbolcunun yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralılarada acil şifalar diliyoruz.
KASIMPAŞA

Kayseri deplasmanı dönüşü Alanyaspor'lu oyuncuları taşıyan minübüsün kaza yaptığını ve Josef Sural'In hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Josef Sural'ın ailesine, sevenlerine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı; yaralı oyunculara acil şifalar dileriz.
SİVASSPOR
Josef Sural'ın vefatı nedeniyle derin üzüntümüzü belirtir; ailesi, Aytemiz Alanyaspor camiası ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
ANKARAGÜCÜSPOR
Kayseri deplasmanı dönüşünde Alanyasporlu futbolcuları taşıyan aracın yaptığı kazada Çek futbolcu Josef Sural’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralı futbolculara acil şifalar dileriz.
GÖZTEPESPOR
Kayseri deplasmanı dönüşü Alanyaspor forması giyen 7 futbolcuyu taşıyan minibüsün yaptığı kazada Josef Sural’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Çek futbolcunun ailesine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.
BURSASPOR
Dün oynan Kayserispor – Alanyaspor karşılaşması sonrası Alanyasporlu oyuncuları taşıyan aracın geçirdiği elim kaza sonucu Alanyasporlu futbolcu Josef Sural’ın hayatını kaybettiği ve 6 futbolcunun yaralandığını haberini derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Başta Alanyaspor camiasına ve Türk futboluna başsağlığı, yaralanan futbolculara acil şifalar dileriz.
AKHİSARSPOR

Alanyasporlu futbolcuları taşıyan aracın yaptığı kazada Çek futbolcu Josef SURAL’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı, yaralı futbolculara acil şifalar dileriz.