Hedef Group tarafından Rusya'da yeni bir Türk tur operatörü kurulduğu ve acentelere yüzde 12 komisyon vereceği belirtiliyor. 
200 BİN PAKS HEDEFLİYOR
Yeni kurulan tur operatörünün Anex Tour hariç, ilk etapta Rusya'daki diğer tur operatörleri ile çalışacağı ve Chelyabinsk, Moskova Yekaterinburg ve Ufa'dan operasyon yapacağı öğrenildi. Şirketin, gelecekte ise kendi charter uçuşlarını yapacağı ve 200 bin paks hedeflediği kaydedildi.
''ACENTELER DAHA YÜKSEK KOMİSYON VEREN HEDEF İLE ÇALIŞACAKTIR''
Ural Turizm Derneği yöneticisi Mikhail Maltsev, acente komisyonlarının düşürülmesinin Rusya'da bir akut vaka haline geldiğini belirterek, acentelerin daha yüksek komisyon öneren Hedef Group ile çalışacaklarını açıkladı. 
''BUNLARIN SÖYLEDİKLERİ LAFTAN İBARET'' DİYEN DE VAR
Ancak şirketin kuruluşunu ilan ettiği Chelyabinsk'teki acentelerin hepsi aynı fikirde değil. DAN Seyahat Acentesinin sahibi Karina Berdichevskaya, ''şu anda partner değiştirmek için doğru zaman değil. Hala Türkiye satışları istenilen derinliğe ulaşabilmiş değil. Pazarda zaten yeterince risk ve istikrarsızlık var. Hedef Group ile partnerlik yapmayı düşünmüyorum. Söyledikleri her şey laftan ibaret.'' dedi.
''10 BİN TURİST GÖTÜRSÜNLER ANITLERINI DİKERİZ''
Konuya ilişkin açıklama yapan TBS Group CEO'su Rashad Mammadov ise Hedef Group'un büyük bir şirket olmadığjnı ve grubun bünyesindeki otellerin tamamının Alanya'da bulunduğunu kaydetti. Armas veya Crystal gibi grupların Rusya pazarına girmek için daha fazla şansı olduğuna dikkat çeken Mammadov, ''200 bin paks hedefi çok abartılı. Senede 10 bin turist götürsünler, onların anıtını dikeceğiz.'' ifadelerini kullandı.