banner113

GÜLLER PINARI MUHTAR ADAYI MEVLÜT KURT, VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANIYOR

banner106

Alanya Merkez Güllerpınarı mahallesinin muhtar adayı Mevlüt Kurt birikimi, vizyonu ve mahallesinin sorunlarına hakimiyetiyle, seçmenlerden destek görüyor.

GÜLLER PINARI MUHTAR ADAYI MEVLÜT KURT, VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANIYOR
08 Mart 2024 Cuma 09:48

banner108
banner238


Alanya'nın sevilen sayılan isimlerinden Mevlüt Kurt, Alanya merkez Güllerpınarı mahallesi muhtar adayı olduğunu açıklamıştı. Muhtar adayı Kurt, aza adayı arkadaşlarıyla birlikte kapı kapı dolaşıp oy istiyor. Mahalle sakinleri tarafından büyük bir teveccüh gören Kurt ve arkadaşları, Güllerpınarı mahallesini daha yaşanabilir bir hala getirmek çalışacakları sözünü seçmene veriyor.

Eğer mahalle sakinlerinin oylarıyla muhtarlık seçimini kazandığında takdirde maaşını Güllerpınarı mahallesindeki çocukların eğitimi için harcayacağını söyleyen Mevlüt Kurt "Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir. Ben ve ekibim sizlerle beraber daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Bizi bu yolda desteklemeniz çok kıymetli. Yapamayacağımız işleri vaad etmek istemem ama yapmayı arzuladığımız daha çok işimiz var. Güllerpınarı mahallesi için yeni bir hikaye'yi sizlerle beraber yazmak istiyoruz" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.