banner113

ŞİMDİDE TELEFONLA ARIYORLAR. ALANYA'DA BİR İŞ KADININI TELEFONLA ARAYAN YABANCI UYRUKLU BİR KADIN, HIRİSTİYANLIĞA DAVET ETTİ!

banner106

Alanya'da Yehova Şahitleri diye bilinen misyonerler iş başında. 

ŞİMDİDE TELEFONLA ARIYORLAR. ALANYA'DA BİR İŞ KADININI TELEFONLA ARAYAN YABANCI UYRUKLU BİR KADIN, HIRİSTİYANLIĞA DAVET ETTİ!
30 Mayıs 2023 Salı 12:10

banner108
banner238

Geçtiğimiz haftalarda Alanya'da gündeme gelen iki yabancı kadın evlere giderek, müslüman vatandaşları hristiyanlığa davet edilmesinin ardından bugün ise telefonla aramaya başladılar. 

İsminin açıklanmasını istemeyen Alanya'da yaşayan bir İş Kadını telefonu sabah saatlerinde yabancı uyruklu bir kadın tarafından arandı.
Alanyalı İş kadını, gazeteci Hüseyin Kalaycı'ya, telefon ile Hıristiyanlığa davet eden kadın ile ilgili yaptığı konuşmayı şu şekilde anlattı.

Sabah saat 10.00 sıraları. Hiç bilmediğim bir numaradan bir bayan aradı. Kendisi bana, "Sizleri mutlu etmek istiyoruz. Eğitim veriyoruz. Yehova Şahitleriyiz. Mutluluk için çalışıyoruz. Size eğitim vereceğiz. Hıristiyanlığı kabul edermisin" dediler. Ben ise resmen şok yaşadım.  Verdiğim cevap aynen şu oldu. "Elhamdülillah müslümanım" dedim ve suratına telefonu kapattım. İnanın şok üzerimdeyim" 

YEHOVA ŞAHİTLERİ NEDİR?
Yehova Şahitleri, 140 yıl önce Amerikalı Charles T. Russell tarafından kurulmuş olan bir tarikattır. 1930’lu yıllardan itibaren Yehova Şahitleri olarak tanınırlar. Yehova şahitlerinin amacı Tanrı'nın denetimi ve Hz. İsa'nın liderliğinde tek bir din oluşturmaktır. Birçok kişiye göre Yehova, Hıristiyanlık ve Yahudilik karması olarak düşünülmektedir. Hüseyin Kalaycı-ALANYA
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.