Aylardır gelen ' adayımız ol ' baskısına kayıtsız kalamayan, geçtiğimiz yıllarda yangın, deprem gibi afetlerde Mahmutlar'da bir çok sosyal faaliyetler ile ihtiyaç sahiplerinin yanında bulunan Azize Bağışlar Koca adaylık açıklamasında şunları söyledi 
Sayın Mahmutlar'lı gemşehrilerim,
Mahmutlar mahallesi için muhtar adaylığımı açıklamaktan büyük gurur duyuyorum. Bu önemli görev için sizlerin destek ve teveccühülerine kayıtsız kalamadım ve sizlerden destek bekliyorum.
Doğup büyüdüğüm mahalleme en iyi şekilde hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur.

Mahmutlar mahallesinde doğdum ve hala mahallemizde yaşamımı sürdürmekteyim. Bu mahallenin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve güzelliklerini yakından çok iyi biliyorum. Mahallemize ve mahalle sakinlerine hizmet etme arzusu ile bu yola çıktım. Bugüne kadar birçok sosyal projelere gönüllü öncülük etmiş birisi olarak, muhtar seçildikten sonra, devletimizin resmi makamlarının bana verdiği yetkileri de kullanarak, devlet kurumlarımız ile uyumlu çalışma içerisinde Mahmutlar'da daha yapacak çok işimiz var.
Daha farklı ve kapsamlı projelere de imza atacağımın sözünü veriyorum. Çünkü muhtarlık, mahalle ile kamu kurumları arasındaki köprü görevi görmektedir. Bir muhtar, mahallenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilgili makamlara iletmek ve çözümü için takipçisi olmakla sorumludur. Ayrıca, muhtar mahallenin kalkınması ve güzelleşmesi için çeşitli projeler geliştirmek ve uygulamakla da görevlidir.
Bu hedeflere ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacım var. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçiminde oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
Mahmutlar mahallesi için birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize inanıyorum.

Mahmutlar'a Bir Nefes, Mahmutlar'a Yeni Bir Ses!

Teşekkür ederim.

ALANYA'DA SÜRÜCÜ MOTOSİKLETİNİ POLİSİN ÜZERİNE SÜRDÜ ALANYA'DA SÜRÜCÜ MOTOSİKLETİNİ POLİSİN ÜZERİNE SÜRDÜ

AZİZE BAĞIŞLAR KOCA ÖZGEÇMİŞİ

1989 yılında Mahmutlar mahallemizde doğdum. Bu mahalleye ve burada yaşayan insanlara her zaman büyük bir sevgim ve bağlılığım oldu. Mahmutlarlı hemşehrilerim, çevremdeki dostlarım, arkadaşlarım ve ailemin ısrarları ve teveccühleri sonucu, 31 Mart tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde aday olmaya karar verdim.
İlk ve orta öğrenimimi Mahmutlar’ da tamamladım. Lise öğrenimimi de yine Mahmutlar’ da Şükrü Kaptanoğlu Lisesi’ nde tamamladım. Daha sonra ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldum.
Üniversiteyi tamamladıktan sonra farklı sektörlerde ticaret hayatına atıldım. Şuan ki ve asıl mesleğim olan emlak, gayrimenkul yatırım danışmanlığını 2013 yılından beri devam ettirmekteyim. Şahsıma ait olan Garanti Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı ofisimde hizmet vermekteyim. 
Babam Mehmet Bağışlar (Kadıoğlu Gücük), annem Cennet Bağışlar (Gödeş). 4 kardeşiz ve evliyim. Aile olarak Mahmutlarımız için, ağabeyim Yılmaz BAĞIŞLAR 2019-2024 yılları arasında Alanya Belediye Meclis Üyeliği yapmış olup Mahmutlar Spor Kulübü Başkanlığı'na yedi yıldır devam ederek gençlerimize hizmet etmektedir. Belediye Meclis Üyeliği sürecinde kurumlarımız ile uyumlu çalışmalar ile Spor Merkezi, Kültür Merkezi gibi bir çok projeyi hayata geçirmiştir.
Muhtarlık görevine geldikten sonra da bu hizmetlerimiz katlanarak devam edecektir.

İnsanları ayırmadan, ayrıştırmadan, birlik ve beraberlik içerisinde bu görevi layıkıyla yapacağıma olan inancım tamdır. Sen, ben, o ayırımı olmadan, BİZ olarak önce Allah’ ın izni, sonra da sizlerin destek ve oyları ile bu yolda BİRİZ, BERABERİZ!

Yunus Emre ' nin dediği gibi;
" Ben gelmedim kavga için, benim işim sevi için, dostun evi gönüllerdir, GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM "
Hepinizi Saygı ile selâmlıyorum ve tüm adaylara başarılar diliyorum.