banner113

AGUAMASTERS YÜZME YARIŞLARINA CİHAN BABA SÜRPRİZİ

banner106

AGUAMASTERS YÜZME YARIŞLARINA CİHAN BABA SÜRPRİZİ
05 Mayıs 2023 Cuma 13:16

banner108
banner238

Antalya’nın Kemer ve Konyaaltı ilçeleri 5- 7 Mayıs tarihlerinde 18. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.


Dünya ve Avrupa şampiyonu ünlü İngiliz rekortmen yüzücü Ben Proud'un katılacağı 100. yıl Gece Yüzme etkinliği izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.
Bu yıl Kemer’de 18. Si düzenlenen Aquamasters Uluslararası Yüzme Yarışlarına Eğitim Yatırımcısı Alanyalı Cihan Baba sürprizi yaşandı. Yıllar sonra yeniden uluslararası yarışmalara katılacak olan Cihan Baba oldukça iddialı. 
Şampiyonanın 2. ve 3. günleri Kemer Belediyesi ev sahipliğinde Phaselis Antik Kenti, Tekirova Üç Adalar'ın turkuaz sularında gerçekleştirilecek. 

Şampiyona boyunca 3 günde 8 ayrı parkurda 2200'e yakın sporcu, dostluk, sportmenlik ve rekabet içerisinde sağlığın, güvenliğin ve niteliğin ön planda olduğu Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları'nda kulaç atacak.

Kemer Belediye’sinden yapılan açıklamada, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ev sahipliği yaptıkları Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na belediye olarak tam destek verildiğine işaret edilirken, “Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları, Kemer'in spor turizmine de büyük katkı sağlamaktadır. 

Şampiyona ile Phaselis Antik Kenti, Tekirova ve Üç Adalar'ın turkuaz sularını dünyaya tanıtma imkanı buluyoruz. Kemer'in turkuaz sularında kulaç atacak olan tüm sporculara başarılar diliyoruz” denildi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.