banner113

CUMA PAZARI PROJESİ’NİN ÇEVRESİ ASFALTLANIYOR

banner106

Alanya Belediyesi’nin vizyon projelerinin başında gelen Cuma Pazarı Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor. İnşaat yükselmesiyle birlikte alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı proje alanın çevresindeki yollarda asfalt, kaldırım ve parke çalışması başlatıldı.

CUMA PAZARI PROJESİ’NİN ÇEVRESİ ASFALTLANIYOR
18 Nisan 2023 Salı 16:13

banner108
banner238

Alanya Belediyesi’nin Şekerhane Mahallesi’nde eski Cuma Pazarı alanında hayata geçirdiği Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi hızla yükselmeye devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projelerinin başında gelen Cuma Pazarı inşaatının çevresinde alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt, kaldırım ve parke çalışmalarına başlandı.

BAŞKAN YÜCEL, “CUMA PAZARI PROJESİNİ BİR AN ÖNCE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”

Cuma Pazarı projesini bir an önce vatandaşlarla buluşturmak için ivedilikle çalıştıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İnşaatımızın kuzey kısımlarındaki yolları asfaltlamaya başladık. Güney bölümlerindeki yolları ise projeye yakışır parke taşı yapacağız. Kısa süre içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz proje ile Alanya’ya yeni bir cazibe noktası kazandıracağız.” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.