JANDARMADAN KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU JANDARMADAN KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU


Başkanlığını Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu’nun yaptığı Antalya Jandarma Asayiş Vakfı İl Temsilciği kuruldu. Antalya Jandarma Asayiş Vakfı İl Temsilciğinin Başkan Yardımcılığına ATSO Başkan Yardımcı Fatih Kabadayı getirildi. Vakfın muhasip üyesi ise Yüzbaşı Selcan Yıldız.

Antalya Jandarma Asayiş Vakfı İl Temsilciliğinde Kabadayı ile birlikte Serik’ten toplam 5 kişi de üye olarak görev yapacak. Serikli üyeler: Ali Ulutaş, Mehmet Anıl, Kenan Durgun ve Ziya Özden Tezgel.
Alanya, Gazipaşa ve Manavgattan ise Türk Silahlı kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Alanya FTK başkanı Refik Özdemir görevledirildi
Jandarma Asayiş Vakfı 6 Eylül 1997 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak kurulmuş. Vakfın amacı resmi internet sitesinde şöyle belirtiliyor; “Jandarma Genel Komutanlığı ve bağlı birliklerinin emniyet ve asayişe yönelik hizmetlerinin desteklenmesi, en ileri düzeye yükseltilmesi ve Jandarma Genel Komutanlığı mensubu personelin ailelerine ilk ve acil destek yardımı hususunda vakıf tarafından gerçekleştirilebilecek her türlü hizmeti ifa ve bu amaca varabilmek için halkın maddi ve manevi desteğini sağlamaktır.”

Ülke genelinin emniyet ve asayiş durumunu değerlendirmek, bu değerlendirmeler ışığında suç ve suçlularla etkin mücadele etmek maksadıyla, suç analizleri yaparak gelişen durumlara göre teşkilatlanma ve uygulamaya yönelik tedbirlerin alınmasını sağlamak.