banner113

ŞAHİN’EN KIBRIS GAZİLERİNE JEST

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şubesinden gelen talebe olumlu cevap vererek Kasım ayında 40 kadar Gazi’yi Kıbrıs gezisine götürme sözü verdi. 

ŞAHİN’EN KIBRIS GAZİLERİNE JEST
20 Eylül 2022 Salı 08:54

banner108
banner238

Gaziler Günü nedeniyle kendisini ziyarete gelen dernek başkanı Abdullah Yılmaz ve dernek yöneticilerinin; “ Mehmet Başkanım her zaman yanımızda ve destekçimiz oldunuz. Bizim dernek üyelerimiz Kıbrıs’a gitmek istiyor. 40 kadar üyemiz gelebilecek durumda. Kıbrıs’ta savaşan arkadaşlarımız adına sizden bunu talep ediyoruz” dedi. 

ŞAHİN; “HAKLARI ÖDENMEZ”
Gelen talep üzerine konuşan Başkan Şahin, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilci Başkanı Abdullah Yılmaz ve Gazi büyüklerimiz Gaziler Günü nedeniyle ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdılar.  Ne yaparsak haklarını ödeyemeyeceğimiz Gazilerimiz Kahramanlık Destanı yazdıkları Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ne gitmek için bizden destek talep ettiler.  Bu taleplerini memnuniyetle karşılayacağımızı ifade ederek Kasım Ayı içerisinde 40 dan fazla olacağını tahmin ettiğimiz Kahraman Gazilerimiz için Kıbrıs’a program düzenleyeceğimizin sözünü verdik.  Aziz vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimiz için ne yaparsak haklarını ödeyemeyeceğimizin bilinci ile kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyor Hak’kın Rahmetine ulaşanları da bir kez daha Rahmet ile yad ediyorum” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.