banner113

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN YAŞLI VATANDAŞLARA İŞİTME TARAMASI

banner106

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nde yaşlı vatandaşlara işitme sağlığının önemi semineri verildi ve işitme taraması gerçekleştirildi.

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN YAŞLI VATANDAŞLARA İŞİTME TARAMASI
20 Eylül 2022 Salı 08:42

banner108
banner238


Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nde yaşlılar yönelik yapılan seminerler ve sağlık testleri devam ediyor. Tevfik Hoca Evi’nde bir araya gelen yaşlı vatandaşlara ilk olarak Psikolog Esra Yemez tarafından depresyon, depresyonla baş etme yöntemleri, olumlu düşünme ve problemlerle baş etme konulu seminer verildi. Daha sonra İşitme Haftası dolayısıyla işitme sağlığının önemi hakkında seminer verildi. Odyolog Ayşenur Şanlı tarafından verilen seminerde yaşlı vatandaşlara işitme sağlığı konusunda yapılması gerekenler aktarıldı. Daha sonra ise işitme taraması yapılarak önleyici bir hizmet verildi.

DOĞAN; “EĞİTİM VE SAĞLIK HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Alanya Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan konuyla ilgili, “İşitmenin ve alzaymırın öneminin yoğun olarak belirtildiği farkındalık haftasında işitme taramalarını yaparak önleyici bir hizmet sağlamaya çalıştık. Yaşlı vatandaşlarımıza yönelik sağlık ve eğitim hizmetlerimiz rutin olarak devam edecek.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.