banner113

ALANYA'DA YAŞAYAN KANSER HASTASINDAN ÇAĞRI: ANTALYA YA GİTMEKTEN KURTULALIM. ALANYA ARAŞTIRMA HASTANESİNE ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILSIN!

banner106

Alanya'da yaşayan kanser hastası Dilek Tülin Çakın çağrıda bulunarak Alanya'ya onkoloji servisi açılmasını istedi. 

ALANYA'DA YAŞAYAN KANSER HASTASINDAN ÇAĞRI: ANTALYA YA GİTMEKTEN KURTULALIM. ALANYA ARAŞTIRMA HASTANESİNE ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILSIN!
13 Ağustos 2022 Cumartesi 21:08

banner108
banner238

Sosyal medya hesabından onkoloji servisi açılması için imza kampanyası başlatan Dilek Tülin Çakın şunları yazdı.
Merhaba bende Alanya da yaşayan Kanser hastalarından sadece biriyim. Hastalıkla mücadele etmemiz hem manevi hem maddi çok zor. Alanya da Onkoloji hastanesi olmadığından hepimiz Antalya ya gitmek zorunda kalıyoruz. Bazılarımız kendi araçları ile bazıları da benim gibi Otobüsle. Alanya-Antalya arası 140 km. Aile ile de olsa tek başına da olunsa zor bir süreç. Bir kemoterapi tedaviye göre 5-6 saat arasında değişiyor. İlacın verdiği yorgunluk ve mide bulantısı kramplar tarif edilemez.Ki, bizler Alanya dan Antalya ya giden hastalar tekrar aynı şekilde Kemoterapiden sonra 140 KM geri gelmek zorundayız. Kemoterapi den sonra ateşimizin çıkma ihtimali çok yüksek. Ve biz her seferinde korku içinde evde halsiz bir şekilde bekliyoruz. Acil bir durumda Alanya da bize kim müdahale edecek diye. Çünkü ALANYA DA ONKOLOJİ SERVİSİ YOK. ALANYA DA ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILSIN. Kanser Hastaları Antalya ya gitmek zorunda kalmasın. Hastalıkla boğuşurken bir de yola boğuşmayalım. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.