banner113

ALKÜ'LÜ HEMŞİRE DEPREMDE 23 YAKININI KAYBETTİ

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun yıllardır görev yapan Alanya'nın yakından tanıdığı Malatyalı hemşire Süreyya Pektaş 23 yakınını depremde kaybetti.

ALKÜ'LÜ HEMŞİRE DEPREMDE 23 YAKININI KAYBETTİ
15 Mart 2023 Çarşamba 08:48

banner108
banner238


Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da 6 Şubat 2023 tarihinde 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açmıştı. Kahramanmaraş haricinde Hatay, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman ve Adana depremi en çok hisseden illerin başında gelmişti.

Alanya'nın yakından tanıdığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun yıllardır hemşire olarak görev yapan Malatya doğumlu Süreyya Pektaş, 23 yakınını kaybetti. 

Hemşire Pektaş "Depremi anlatmaya tarif yetmez. Şu ana kadar görmediğim ve duymadığım bir şeydi. Akrabalarımın cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Bu süreçte bana destek olan Başhekimimiz Oğuz hocamıza, Alper hocamıza, Nurdan ve Hatice müdire hanıma ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ederim. Yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese şükranlarımı sunuyorum. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun"


banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.