banner113

ALKÜ'NÜN YENİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. YILMAZ GÜLER'DEN İLK MESAJ!

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, Başhekim Vekili Uzm. Dr. Recep Yıldırım’dan görevi devraldı.  

ALKÜ'NÜN YENİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. YILMAZ GÜLER'DEN İLK MESAJ!
14 Haziran 2023 Çarşamba 11:56

banner108
banner238


Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler bugün mesaiye başladı. Gerçekleştirilen devir teslim töreni ile yeni görevine başlayan Doç. Dr. Güler, Başhekim Vekilliği süresince sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden dolayı Uzm. Dr. Yıldırım’a teşekkür belgesi taktim etti. 
BAŞHEKİM VEKİLİ YILDIRIM’A YENİ GÖREV! 
Doç. Dr. Güler, Yıldırım’a hastaneye ve ilçeye sunmuş oldukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Recep Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi. Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, “ Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden fiziki alt yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak olacaktır ”dedi. 
Uzm. Dr. Recep Yıldırım ise “ Meslektaşım Yılmaz Beyin Akademik tecrübesi ile hastanemize ve bölgemize sağlık alanında çok şeyler katacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra çiçek taktim etti. Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler daha sonra hastane yönetimi ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.