ALANYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE ‘EBELER’ İÇİN ÖZEL KUTLAMA  ALANYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE ‘EBELER’ İÇİN ÖZEL KUTLAMA 

 
Alanya Kaymakamlığında gerçekleştirilen imza protokolüne Kaymakam Ürkmezer, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, Hayırseverler Cebeci Group Ahmet Cebeci ve Murathan Group Murat Güneş katıldı. Protokol ile hayırsever Murat Güneş tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis ünitesinin tadilatı ve Hayırsever Ahmet Cebeci tarafından Hastane 2. Katında 8 adet  poliklinik oda yapımı tamamlanarak  Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine teslim edilecek. 
İmza Protokolünde hayırseverlere teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer "Alanya’mız her anlamda bir hayırsever başkenti ve hayırseverlerimiz şehrimizi her anlamda ihya ederek desteklemeye devam ediyorlar. Bugünde hayırseverlerimiz Ahmet Cebeci ve Murathan Güneş ile birlikte Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bölümleri için protokol imzaladık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Protokolün Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.