banner113

BAŞHEKİM BİRİM SORUMLULARI İLE İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni birim sorumluları, Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan’ın talimatı çerçevesinde mesai arkadaşlarının oylaması ile belirlendi. 

BAŞHEKİM BİRİM SORUMLULARI İLE İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
16 Ağustos 2022 Salı 17:00

banner108
banner238

Çalışma  verimliliğini, birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak, ekip ruhunu hissettirmek adına çalışma arkadaşlarının oyları ile 40 birim sorumlusu seçildi. Servis ve ünitelerde çalışan her bir sağlık çalışanı kendi bölümünün sorumlusunu kullandığı kapalı oyla belirledi.

Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan, mesai arkadaşları tarafından seçilen yeni birim sorumlusu hemşirelerle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda birimlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan, ”Hepiniz çalışma arkadaşlarınızın oyları ile yeni görevinize geldiniz. Mutlu bir çalışma ortamı mutlu hasta ve hasta yakını demektir. Sizler mutlu olursanız hasta ve hasta yakınlarımız da buradan gülerek mutlu ayrılırlar. Büyük bir özveri ile görevini yerine getiren siz değerli sağlık çalışanlarımız ile birlikte başaracağız ve değiştireceğiz. Herkese eşit ve adaletli davranarak öncelikle ekip ruhunu kazanmayı hedefliyoruz“ dedi.

banner109

Etiketler; #oğuz karahan
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.