banner113

FLAŞ HABER: LAKADAMYALI ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK DEMİŞTİ VE HAKLI ÇIKTI. PROF ÜNVANI İLE TIP FAKÜLTESİNDE ÖĞRETİM GÖREVLİĞİNE TEKRAR GETİRİLDİ

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin Lakadamyalı'nın profesörlüğü ile ilgili devam eden soruşturma nihai karar verildi

FLAŞ HABER: LAKADAMYALI ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK DEMİŞTİ VE HAKLI ÇIKTI. PROF ÜNVANI İLE TIP FAKÜLTESİNDE ÖĞRETİM GÖREVLİĞİNE TEKRAR GETİRİLDİ
09 Mart 2023 Perşembe 12:16

banner108
banner238

Alanya'da bir takım gazetenin yapmış olduğu haberde, ALKÜ eski başhekimi Prof. Dr Hüseyin Lakadamyalının diplomasını sahte olduğunu iddia etmişti. Bu iddia üzerine Lakadamyalı'nın hem Başhekimlik hem de Tıp Fakültesinde öğretim görevliliğine son verilmişti. Bunun üzerine Lakadamyalı hakkında ortaya atılan iddialarla itibarsızlaştırma harekatını yargıya taşıdı. 
Lakadamyalı, kendisine sahte profesör diyerek itibarsızlaştıran ve savunması dahi alınmadan üniversiteden atılmasını sağlayanlar hakkında dava sürecini başlatmıştı.
Lakadamyalı Profesörlüğü hakkında ortaya atılan iddialar üzerine o dönem şu açıklamayı yapmıştı. "Üniversite yönetimi hakkımdaki iddialar konusunda şahsımdan bilgi istemedi. Savunma hakkı vermeden karar aldı ve bunu tarafıma tebliğ dahi etmedi. Öncelikle bu hususta yazılı bilgi istedim. Dilekçemi dahi almak istemeyen üniversite yönetiminin vereceği cevabı bekliyorum. Hukuki süreç için de avukatlarım çalışma yaptı. Açıklama yaparak zamanınızı boşa harcamak istemem, insanlar sadece duymak istediklerini duyarlar.” dedi.

ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK DEMİŞTİ
Lakadamyalı daha sonra günlerde ise şu açıklama da bulunmuştu. Kamu kaynaklarının etkin yönetimiyle birlikte, bu kaynaklara göz dikmiş ve nemalanamamış lümpenlerin bir yılı aşan süredir devam eden itibarsızlaştırma çabalarına hizmet eden bazı üniversite mensupları ve yöneticilerinin, Basın Konseyi’nden alınabilecek en büyük cezayı (kınama) almış medya mensupları birtakım çevreler elbette yüce Türk adaleti önünde hesap vereceklerdir. Zamanlamasıyla manidar, haksız, hukuksuz ve yargısız infazı alışkanlık haline getirmiş zevatın sonu bellidir. Halkımız müsterih olsun inancımız tamdır, abdestimizden de bir kuşkumuz yoktur. Biraz sabır" demişti. 
BİLİRKİŞİ DİPLOMA SAHTE DEĞİL 
Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın edindiği bilgilere göre, aradan geçen süre zarfında ise hem mahkeme hem de YÖK kararını vererek, Hüseyin Lakadamyalının diplomasının sahte olmadığını bilirkişi huzurunda bildirdi. Lakadamyalı'ya hem Prof. Dr'luk ünvanı tekrar verildi hem de Tıp Fakültesinde öğretim görevliliğini sürdürecek. 


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.