banner113

GÖNÜL PINARI MAĞAZASI DEPREMZEDELERİN DE HİZMETİNDE

banner106

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yıllardır Alanya’daki ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Gönül Pınarı Mağazası, kapılarını bu kez de depremzede vatandaşlar için açtı. Deprem bölgesinden gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gönül Pınarı Mağazası’ndan kıyafet desteği sağlanıyor.

GÖNÜL PINARI MAĞAZASI DEPREMZEDELERİN DE HİZMETİNDE
16 Şubat 2023 Perşembe 08:58

banner108
banner238


Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından bölgeden tahliye edilen binlerce depremzedenin, yaraları Alanya’da sarılıyor. Alanya Belediyesi de depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına seferber olmuş durumda. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Alanya’daki ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Gönül Pınarı Mağazası, kapılarını bu kez de depremzede vatandaşlar için açtı. Gönül Pınarı Mağazası depremin ilk gününden bu yana Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Osmaniye’den gelen depremzede vatandaşlar için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

BİNLERCE KİŞİYE ONBİNLERCE KIYAFET DESTEĞİ

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana bölgeye kıyafet desteği sağlayan Gönül Pınarı Mağazası, deprem bölgesinden Alanya’ya gelen binlerce depremzede için de seferber olmuş durumda. Yüzlerce depremzedeye kıyafet, ayakkabı, oyuncak desteği sunan Gönül Pınarı Mağazası, her gün hayırseverlerin bağışlarıyla yenilenen stokları sayesinde soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtıyor. Depremin ilk gününden bu yana 3 bin deprem mağduruna 12 bin parça kıyafet yardımı yapıldı. Gönül Pınarı Mağazası’nda her yaştan ve gruptan ihtiyaç sahibi vatandaşa destek sağlanıyor. Öte yandan Alanya Kaymakamlığı, AFAD ve Alanya Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Yardım TIR’ı vasıtası ile de 11 bin 500 kişiye kıyafet desteği sağlandı ve sağlanmaya devam edecek.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.