banner113

Nermin Adalı hayatını kaybetti

banner106

Alanya ve köylerim Yardım meleği olarak bilinen Nermin Adalı hayatını kaybetti. Gazeteci Hüseyin Kalaycı Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.^'

Nermin Adalı hayatını kaybetti
01 Haziran 2023 Perşembe 00:53

banner108
banner238

Alanya'nın hayırsever kimliğiyle tanınan müstesna ismi Nermin Adalı'yı kaybettik.


Uzun süredir yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yatağa bağlı yaşayan Adalı, 99 yaşında hayatını kaybetti.

Alanya'da hayır işlerinin öncüsü olan Adalı'nın vefatı, sevenlerini çok üzdü.

Adalı'nın cenazesi 1 Haziran 2023 Perşembe saat 14.00'de Otogar Kavşağı'nda bulunan Alanya Belediye Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde, merhum oğlu Erbil Adalı'nın yanında toprağa verilecek. Manşet Alanya ailesi olarak Allah'tan rahmet dileriz.
 

OGUZ KORUM YAZDI

ALANYANIN NERMİN ABLASIYDI.ALANYA İÇİN ÇARPAN BİR YÜREKTİ  BU YÜREK BUGÜN DURDU.. .İYİ BİR ALANYA SEVERDİ..GENÇ KIZLIĞINDA  BİR DÖNEM ALANYASININ TÜRKAN ŞORAYI  OLARAK İFADE EDİLİRDİ..1925  DOĞUMLUYDU..  ALANYAYA RAHMETLİ  EŞİNİN ORMAN İŞLETME MÛDÜRÜ OLMASI SEBEBİYLE ALTMIŞLI YILLARIN ORTALARINDA GELİP YERLEŞMİŞLERDİ..EVLATLARI ALANYADA BÜYÜMÜŞLERDİ..ÇERDEN ÇÖPDEN HARİKALAR ORTAYA ÇIKARAN BİR PLASTİK SANATÇÌSIYDI..HÜNERİNİ EL SANATLARI USTALIĞINI ÒĞRETMEKDEN  YARDIMLAŞMADAN HER FIRSATTA SERGİLEYEN BİR YAPIDAYDI..HAYVANSEVER..FAKİRLERİN  DOSTUYDU..KAZANDIKLARINI YARDIMA MUHTAÇ OLANLARA BÖNKÖRCE HARCARDI..TOSMUR BELEDİYESİNDE GİYİM KUŞAM TOPLANMASI HUSUSUNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ ADIYLA YARDIMSEVERLERİ ORGANİZE ETMİŞTİ..1925 DOĞUMLU NERMİN ABLAMIZI KELİMELERLE ANLATMAK ÇOK ZOR OLSA GEREK..KENDİSİYLE KANAL A TELEVÌZYONUNDA YILLAR  ÖNCE   PROGRAM YAPMIŞTIM....ANISINA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DİM TV DE ALANYACA PROGRAMIMIZDA VERECEĞÎZ..ŞİMDİLERDE FOTOĞRAFTADA GÖRDÜĞÜNÜZ BAHARI  SİMGELEYEN KENDÌSİNİN EL YAPIMI DUVAR HEDİYESİNİ ÖMRÜM BOYUNCA ONDAN KALAN BİR HATIRA OLARAK SAKLAYACAĞİM.. ALANYA SENİ ÇOK ARAYACAK..EL SANATLARI USTALIĞINI..
ÎSABETLİ KAHVE FALLARINI..EN ÖNEMLİSİ  İNSANLIĞINI..YARDIM SEVERLİĞİNİ ÇOK AMA ÇOK ARAYACAK..ABLAM..ABLAMİZ..CENNET MEKANIN OLSUN..

banner109

Etiketler; #Nermin Adalı
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.