Köseoglu sosyal medya hesabından Alanya halkına çağrıda bulundu.
Köseoğlu "Bu çirkin fotoğrafımı kullanmayı düşünmüyordum. Ama okudum ki tüm  Türkiye'de olduğu gibi Alanya 'da da Kızılay stokları tükenmek üzereymiş. Ben tekrar tedaviye başladığımdan beri neredeyse her gün kırmızı ya da beyaz kan almak durumundayım. 

Hayata bağışçıların kanıyla bağlandığımızı çok güzel şekilde anlatmıştım ben geçen sene. Hatta elele verip rekor kırmıştık, şimdi ne oldu da unuttuk?

Şahıslara, kurumlara tepkiniz olabilir, ama kan verebileceğimiz tek bir kurum var. Ayrıca yetkililerin geceleri televizyon karşısında vereceğiniz kanları içtiğini düşünmüyorum. Ama bazıları var ki geceleri sabahlara kadar kan arıyor anne babasına, evladına, eşine dostuna, minicik çocuklara, kanser hastalarına, ameliyat olacak yakınlarına.. Biraz sağduyulu mu olsak? Önyargılar bizim insanî duygularımızdan uzaklaşmanız için geçerli bir neden mi? Kök hücre ve kan bağışı bekleyen binlerce insanın umudunu kırmak için bir neden mi? Hiç tanımadığın birine kan ve kök hücre aracılığıyla yaşam hakkı verme fikri şahane değil mi?

Herkesin ömrü uzasın diye, hayatlar devam etsin diye hadi uğrayın Kızılay çadırına kan verin siz de!