Edinilen bilgilere göre, yoğun bakım sürecinin ardından sağlık durumu kademeli olarak toparlanan Ünlü’nün evde tedavisi sürüyor. Fizik tedavi programına başlayan Ünlü’nün destekli yürüyüşlere de başladığı öğrenildi.
Müjdeli Haberi Başkan Paylaştı
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla kamuoyunu bilgilendirdi. Başkan Özçelik, dün saat 17.00 itibarıyla Ünlü’nün evine geçtiğini duyurarak şu ifadelere yer verdi:
“Belediye Başkan Yardımcımız Servet Ünlü’nün evine çıkmış olması bizleri son derece mutlu etti. Fizik tedavisi devam ediyor ve destekli yürüyüş yapabiliyor. Bu süreçte Alanya’nın her kesiminden gördüğü ilgi ve destek, kendisinin ne kadar sevildiğini bir kez daha gösterdi.”
Alanya’dan Geçmiş Olsun Mesajları
Ünlü’nün sağlık durumundaki bu olumlu gelişme, Alanya’da sevinçle karşılandı. Belediye çalışanları, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, geçmiş olsun dileklerini ileterek bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti.




