banner113

AK PARTİ ALANYA BULUŞMASINA BAKAN KATILDI

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı, Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısını yoğun bir katılımla yaptı.

AK PARTİ ALANYA BULUŞMASINA BAKAN KATILDI
05 Şubat 2023 Pazar 01:54

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısını, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanları, Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, kuruluştan bu zamana kadar AK Parti’de görev almış isimler katılım sağladı. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlk olarak açılış konuşmasını AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu yaptı. Başkan Toklu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 Türkiye Yüzyılı hedeflerine ve teşkilat içi yapmış oldukları çalışmalara değindi.

“Altılı Masaya Bay Bay”

Türkiye Yüzyılı vurgusu yapıp, hizmetlerine devam ederek 14 Mayıs 2023’te yapılması planlanan genel seçimleri kazanacaklarını belirten Başkan Toklu, “Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, 2023 hedeflerimize Liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecek,bugüne kadar istikrarımızı bozmaya çalışanlara yine en güzel cevabı çalışmalarımızla, icraatlarımızla vereceğiz. Bu cevaplardan en güzelini de Rabb’imin izniyle 14 Mayıs’ta sandıkta vereceğiz. Liderimizin de söylediği gibi bu seçimde “Altılı masaya bay bay” diyeceğiz. Ben davamıza ve davamıza gönül veren Alanya’ya inanıyorum. Bizler, daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerden de galip çıkacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Ardından konuşmasını yapmak üzere sırasıyla Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından kısa bir video gösteriminden sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu partililere hitap etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Bakan Çavuşoğlu’nun konuşmasını müteakip sona erdi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.