banner113

AK PARTİ ALANYA'DA KADRO SAHADA. TOKLU "MAHALLELERİMİZDE GİRİLMEDİK GÖNÜL SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

banner106

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatında Mahalle Başkanları Toplantısı Toklu başkanlığında gerçekleşti.

AK PARTİ ALANYA'DA KADRO SAHADA. TOKLU "MAHALLELERİMİZDE GİRİLMEDİK GÖNÜL SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"
14 Nisan 2023 Cuma 13:51

banner108
banner238

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda Mahalle Başkanları ile gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Yüksek Mimar Mustafa Toklu, “2023 seçimleri ülkemiz için oldukça önemli. Bu önem karşısında canla başla çalışan mahalle başkanlarımızın çalışmaları da bizim için oldukça kıymetli. El ele verip inşallah yine en yüksek oy oranı ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız” dedi.

“MAHALLE BAŞKANLARI TEŞKİLATIMIZIN SANCAKTARLARIDIR”

Başkan Toklu 2023 seçimlerine dikkat çekerek “Önümüzde hem ülkemiz için hem de bizim için büyük önem arz eden bir seçim var.  Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2023 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı daha da yükseltmenin mücadelesini vereceğiz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları olarak AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık eden en kıymetli dava arkadaşlarımızsınız. Bu mücadelemiz bütün komşu ve mağdur coğrafyalar için geçerli. Dünyanın her yerinde dostluk köprüleri kurmaya devam edeceğiz.  Bilinçli bir şekilde hareket ederek sorumluluklarımızı yerine getireceğimize inanıyorum. Birlikte kutlayacağımız yeni bir zafer için siz değerli mahalle başkanlarımıza güveniyorum” ifadelerini kullandı.

“GİRİLMEDİK GÖNÜL SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Toklu 2023 seçimleri için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini belirterek "Girilmedik gönül, sıkmadık el bırakmadan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere vermiş olduğu değerin ve önemin farkındayız. Mahalle Başkanlarımızın çalışmalarıyla birlikte bizler de halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz.” açıklamalarını yaptı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.