AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç görevini bıraktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güvenç şu ifadelere yer verdi:
"Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, kurulduğu günden bu yana gönül verdiğim, 3 yıl yönetim kurulu üyeliği, ardından severek, büyük bir onurla, gururla, manevi değerlerimize sahip çıkarak dürüstlükten ödün vermeden yaklaşık dört yıl kadın kolları başkanı olarak devam ettiğim görevime üzülerek veda ediyorum.

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK'TEN GÜNDEME DAİR ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (2):  PORTAKAL BÜFELERİNE DÜZENLEME! ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK'TEN GÜNDEME DAİR ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR (2): PORTAKAL BÜFELERİNE DÜZENLEME!

Önceki dönem AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam tarafından 13 Şubat 2020 tarihinde şahsıma tevdi edilen AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini bugüne kadar ekip arkadaşlarımla karşılaştığımız her zorluğun üstesinden gelerek büyük bir özveri ile yürüttük.

Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın düsturuyla Alanya'da girilmedik ev, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayıncaya kadar çalıştık. Özellikle şu birkaç gün içerisinde gördüm ki gönüllerde çok büyük yer edinmişiz. Bu süreçte gece gündüz yanımdan ayrılmayan yönetim kurulu üyelerim, mahalle başkanlarım, kıymetli ablalarım, kardeşlerim, bu zamana kadarki emeklerinizden, desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Yine hep birlikte gönüllere dokunmaya, Alanya'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Güvenç in istifa etmesinin nedeninin önümüzdeki dönem Alanya Belediye Meclis üyesi adayı olacağı öne sürüldü.