banner113

AK PARTİ ALANYA HEYETİ, MİLLETVEKİLİ ADAYI KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU İLE YOĞUN BİR MESAİ HARCIYOR.

banner106

  AK Parti Alanya İlçe Başkan Mustafa Toklu ve Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu'nun yoğun mesaisi esnaf ziyareti ile devam ediyor.

AK PARTİ ALANYA HEYETİ, MİLLETVEKİLİ ADAYI KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU İLE YOĞUN BİR MESAİ HARCIYOR.
17 Nisan 2023 Pazartesi 09:50

banner108
banner238


 
Sık sık esnafların talep ve önerilerini dinlemeye devam eden AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, “Antalya Milletvekili Adayımız Sn. Kuddusi Müftüoğlu ile Damlataş’da esnafımıza hayırlı ve bereketli işler diledik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Her fırsatta vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz.” dedi. Alanya’nın her mahallesinde sokak sokak ziyaretlerine devam eden AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı halkın içerisinde yer almaya ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatan Başkan Toklu'ya her zamanki gibi vatandaşların yakın ilgisi dikkat çekti.
 
"CUMHURBAŞKANIMIZA EN GÜÇLÜ DESTEK ALANYA'DAN GELECEK"

 
14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçim gerçekleştireceğini ifade eden Başkan Toklu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye en güçlü desteği Alanya'nın vereceğini ifade etti. Başkan Toklu, "Teşkilatımızın tüm kadrolarıyla sahada çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Damlataş’da esnafımızla buluştuk, hayırlı ve bereketli işler diledik. İnanıyorum ki, 14 Mayıs’ta milletimiz tercihini hizmet siyasetinden, yatırım siyasetinden yana yapacak. Sn. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize en güçlü destek Alanya'mızdan gelecek. 14 Mayıs’tan sonra yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edeceğiz." dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.