banner113

AK PARTİ ALANYA TÜM KADEMELERİYLE TAM KADRO SAHADA

banner106

14 Mayıs Genel Seçimlerine 32 gün kala AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tüm kademeleriyle sahada çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

AK PARTİ ALANYA TÜM KADEMELERİYLE TAM KADRO SAHADA
12 Nisan 2023 Çarşamba 13:28

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu başkanlığında Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve gönüllüler ile sahada esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam ediyor, gönül almayı sürdürüyor. AK Parti’nin 21 yılda ülkeye kazandırdığı sayısız eser ve hizmeti esnafa ve vatandaşlara anlatan AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, Türkiye Yüzyılı’nda eser ve hizmet şöleninin devam etmesi, istikrarın ve huzurun sürmesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için çalışmalarını kararlılıkla  sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceklerini ifade eden Başkan Toklu,

“AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımızla, çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayıncaya kadar tüm kademelerimizle azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini tek tek gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.