banner113

AK PARTİ ALANYA’DA 14 MAYIS SEFERBERLİĞİ

banner106

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Genel seçime yönelik toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

AK PARTİ ALANYA’DA 14 MAYIS SEFERBERLİĞİ
03 Nisan 2023 Pazartesi 16:09

banner108
banner238

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Genel Seçime yönelik merkez mahallelerde bulunan okulların sorumluları ile İlçe Teşkilatında bir araya geldi. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve okul sorumlularının katıldığı toplantıda son yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda seçime yönelik önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlar, sorumlu kişilerin sorumluluk alanlarının önemine değinildi. Başkan Toklu, büyük bir sorumluluk üstlenen okul sorumlularına teşekkürlerini ileterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ülkede istikrarın tekrardan sürmesi için çalışacaklarını ifade etti. 

Başkan Toklu; “Bugün AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımızda, merkez mahallelerimizde bulunan okullarımıza atamış olduğumuz okul sorumlularımız ile bir araya geldik. 14 Mayıs seçimleri ülkemiz için öneminin farkındayız. Bu doğrultuda teşkilatımızın tüm AK kadrolarıyla çalışmalarımıza daha da hız verdik. 

Okul sorumlularımıza gerekli uyarılarımızı yaparak seçim günü okullarımızda herhangi bir aksaklığa neden olunmaması için önlemlerimizi aktardık. Okul sorumlularımızın üstlenmiş oldukları bu büyük sorumluluk sebebiyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Alanya hazır, Türkiye hazır, doğru adımlarla yola devam.” ifadelerine yer verdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.