banner113

AK PARTİ, ALANYA’DA GÖNÜL ALMAYI SÜRDÜRÜYOR

banner106

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirmiş olduğu Alanya ziyaretinin artından yeniden Alanya’da.

AK PARTİ, ALANYA’DA GÖNÜL ALMAYI SÜRDÜRÜYOR
25 Ağustos 2022 Perşembe 15:32

banner108
banner238

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ilçe ziyaretlerine Alanya’da devam ediyor. Gün boyu süren ziyaretlere AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Tütüncü ve İlçe Başkanı Toklu ilk olarak ziyaret turuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile başladı. Başkan Tütüncü’nün ikinci durağı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, ardından Alanya Turistik işletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetimi oldu. Geçtiğimiz aylarda genel kurullarını tamamlayan Alanya Mobilyacılar, Doğramacılar ve Hızarcılar Odası ile Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler, Kaportacılar ve Oto Tamirciler Odası ziyaretleriyle devam edilen turda, Oda Başkanları Hüseyin Alataş’a ve Ali Rıza Açman’a hayırlı olsun dilekleri iletildi. 

Başkan Tütüncü ve İlçe Başkanı Toklu, Oda Başkanları ziyaretlerinin ardından Mahmutlar Mahallesine geçerek burada hane ziyaretleri yapacaklar. AK Parti Mahmutlar Mahalle Teşkilatının ev sahipliğinde Mahmutlar Mahallesi kurucu belde başkanları ve önceki dönem belde başkanları ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirilecek. Toplantının ardından Mahmutlar mahallesinde esnaf turu yapılacak. Mahmutlar programının ardından Alanya’ya gelecek olan Başkan Tütüncü ve Başkan Toklu, burada da bir takım ziyaretler gerçekleştirip SMA hastası Ela Bebeği ve ailesini ziyaret edip Alanya turunu tamamlayacak.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.