banner113

AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MÜFTÜOĞLU "BİR AYAĞIM HER ZAMAN ALANYA'DA OLACAK!

banner106

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Şehir Plancısı Kuddusi Müftüoğlu katıldığı canlı yayında "Memleketim için çok önemli plan ve projelerim var" dedi

AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MÜFTÜOĞLU "BİR AYAĞIM HER ZAMAN ALANYA'DA OLACAK!
11 Mayıs 2023 Perşembe 11:20

banner108
banner238

KISA SÜREDİ SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Futbol hakemliğinin yanı sıra şehir plancısı ve turizmci olduğunu ifade eden Kuddusi Müftüoğlu, " Alanya turizm kenti. Alanya'nın kolay ve rahat ulaşılabilir olması çok önemli. İlk işimiz Antalya-Alanya otoban projesini hayata geçirmek olacak. İhalesini 16 Haziran'da yapacağız. Otobanın yanında da hızlı tren projesini gerçekleştireceğiz. Alanya trafiğini rahtlatmak adına şehir plancısı olarak önemli projelerim ve planlarım var. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile el ele vererek sorunları kısa zamanda çözeceğiz" dedi.
HALKIMIZA GÜVENİYORUZ
AK Parti Antalya Milletvekili listesinin 7'nci sırasında yer alan Kuddusi Müftüoğlu, "Listeler açıklandıktan sonra ilk günlerde bazı endişeler vardı ancak sahaya inip, vatandaşlarımızla buluşmaya başladıktan sonra hiçbir endişemiz kalmadı. Antalya'nın her bölgesinde halkımızdan büyük teveccüh görüyoruz. Halkımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na ve bizlere sonuna kadar güveniyor. Bizler de vatandaşlarımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.
BİR AYAĞIN ALANYA'DA OLACAK
Seçildiği takdirde haftanın 2-3 günü mutlaka Alanya'ya gelerek vatandaşların arasında olacağını vurgulayan Müftüoğlu, "Ailem burada yaşamaya devam edecek, evimi Ankara'ya taşımayacağım. Sıkıntısı olan herkes bana 24 saat ulaşabilecek. Bir ayağım her zaman Alanya'da olacak" şeklinde konuştu.
TOKLU VE TEŞKİLATINA ÖVGÜLER GELDİ
Yüksek Mimar Mustafa Toklu başkanlığındaki AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın çok başarılı olduğunu vurgulayan Müftüoğlu, "Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadarını beklemiyordum. İlçe Başkanımız Mustafa Toklu harika bir insan ve çok akıllı bir yönetici. Mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı ile bizlere çok şey kazandırdı. Teşkilatın her kademesi çok çalışıyor. Seçimi kazanmamamız için hiç bir engel yok. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.