banner113

AK PARTİLİ MUSTAFA TOKLU: İSTİKRAR SÜRECEK, TURİZM BÜYÜYECEK!

banner106

AK Parti İlçe Başkanı Toklu, 28 Mayıs'ta Erdoğan'ın yeniden kazanmasıyla ülkede istikrarın süreceği, turizm sektörünün de büyüyeceğini söyledi 

AK PARTİLİ MUSTAFA TOKLU: İSTİKRAR SÜRECEK, TURİZM BÜYÜYECEK!
25 Mayıs 2023 Perşembe 08:53

banner108
banner238


Alanya, 28 Mayıs'ta seçime gidiyor. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için yoğun bir çalışma temposuna giren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçimi kazanacağını söyledi. 
Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye'de 20 yıldır her sektörde olduğu gibi turizme dönük önemli katkılar sunduklarını açıklayan Başkan Toklu, "Alanya'mızın bacasız sanayisi turizmin sürdürebilirliğini arttırmak, turizmi 12 aya çıkarabilmek bölgemiz için oldukça önemli. Bu kapsamda hükümetimizin turizmcimize çok yönlü destekleri olmuştur. Özellikle sigortalı ve işveren hissesi primlerinin tamamını hazinece yani hükümetimizce karşılanacak olması devletimizin her daim işçinin ve işverenin yanında olduğunun göstergesidir. 
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak Alanya'mızda turizmin canlanması ve gelişmesi için gece gündüz mesai harcamaya devam ediyoruz. Şehrimizde turizmin çeşitlenmesi hususunda gerekli adımlarımızı attık atmaya da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs'ta yeniden kazanması ile birlikte Türkiye'de istikrar sürecek, her sektörde olduğu gibi turizmde büyüme devam edecek" dedi. 

banner109

Etiketler; #mustafa toklu
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.