Nihayet seçimler sona erdi. Oldukça yoğun ve çekişmeli geçen seçimlerin galibi ise CHP'li Osman Tarık Özçelik oldu. Eski Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den iddialara göre yüklü bir borç alan Özçelik'in hafta başı yani 15 Nisan'da Belediye personel maaş ödemesi günüydü. Maaş ödenecek mi, yoksa ödenemeyecek mi? sorusu hem kamuoyunun hem de belediye personelinin merakla beklediği gündem konusuydu.

İYİ PARTİDE DERVİŞOĞLU DÖNEMİ İYİ PARTİDE DERVİŞOĞLU DÖNEMİ

Manşet Alanya Gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı'nın  görüştüğü bir belediye yetkilisinden, maaşların ödenim ödenmediğini sordu. Yetkili ise "Ödendi" dedi. Kalaycı, "Peki nasıl ödendi, Osman Başkan kendi cebinden mi ödedi" sorusuna ise "Bir şekilde ödendi" yanıtını alarak kafalar da soru işareti bıraktı. 

Kamuoyunun şimdi paranın nasıl ödendiği konusunu merak ediyor. Çünki belediyenin kasasında personelin maaşını ödeyecek paranın olmadığı iddia ediliyor. Yine Özçelik seçildiği gün, Belediye muhasebe müdürlüğünü arayarak, ikinci bir emre kadar, belediyeden alacaklı olanlara ödeme yapılmayacağı talimatını verdiği ileri sürüldü.