banner113

ALANYA BELEDİYESİ MAHMUTLAR SANAYİSİ’NE SSB UYGULAMASIYLA BETON YOL YAPTI

banner106

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mahmutlar Sanayisi’ni Silindir ile Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol uygulaması ile kaliteli ve konforlu ulaşıma kavuşturdu. Son serim işlemini Başkan Yücel de takip ederek esnaflara ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

ALANYA BELEDİYESİ MAHMUTLAR SANAYİSİ’NE SSB UYGULAMASIYLA BETON YOL YAPTI
24 Mayıs 2023 Çarşamba 18:23

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mahmutlar Sanayisi’nin alt yapı çalışmalarının ardından beton serimini de gerçekleştirdi. Silindir ile Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol uygulaması ile yapılan çalışmayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler, Kaportacılar, Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Açman ve Mahmutlar Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ali Ak ile birlikte yerinde inceledi.

6000 M² ALANA 850 M³ BETON YOL UYGULAMASI YAPILDI

Alanya Belediyesi Mobil Beton Santrali’nde uygulanan ve başarılı sonuçlar vererek uygulandığı alanlarda beğeni toplayan Silindir ile Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol uygulaması, Mahmutlar Sanayisi’ne de başarılı şekilde yapıldı. Sanayi esnafı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i kapıda karşılarken önce dua edildi. Ardından da kurban kesildi. Esnafları ziyaret eden ve serim işlemini inceleyen Başkan Yücel’e sanayi esnafı yoğun ilgi gösterdi.

6000 m²’lik alanda uygulanan SSB tekniğinde 850 m³ beton kullanıldığı açıklandı.

BAŞKANLARDAN VE ESNAFLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler, Kaportacılar, Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Açman yaptığı açıklamada; “Mahmutlar Sanayimize yapılan bu hizmetten dolayı Sayın Adem Murat Yücel Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Başkanımız ve ekibi, bütün sanayilerimizin yolunda, sokağında, caddesinde her türlü talebimizde bize her zaman yardımcı oluyor. Burada emeği geçen başta Başkanımıza ve bütün ekibine teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum ediyorum.” dedi.

Mahmutlar Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ali Ak ise “Başkanımızın Mahmutlara hizmeti büyük. Teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Temennimiz, Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.” dedi.

Sanayi esnafı da yapılan hizmet için Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine “Sanayimiz sayenizde konforlu ulaşıma kavuştu.” diyerek teşekkürlerini iletti.

YÜCEL: “ESNAFIMIZA SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnafların SSB uygulamasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı; “En çok göç alan ve gelişim gösteren mahallelerimizden birisi de Mahmutlar Mahallemiz. Mahmutlar Sanayimizde ek binaların yapımının tamamlanması, esnaflarımızın taşınması ve temel altyapı bütünlüğünü sağlayarak yol ve çevre düzenlemesini esnaflarımıza söz verdiğimiz gibi gerçekleştirdik. Çok güzel, sağlıklı bir hizmet oldu. Mahmutlar Sanayi esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.