banner113

ALANYA'DA CUMARTESİ GÜNÜ İŞYERLERİNİN ÖNÜNE ATILAN EL İLANLARI İLE İLGİLİ ŞAHİN'DEN SUÇ DUYURUSU. BAŞKAN YÜCEL "BÜYÜK TERBİYESİZLİK. KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUM!"!

banner106

Hafta sonu Alanya'nın işlek cadde ve sokakları ile işyerlerinin kapı önlerine bırakılan el ilanları şaşkınlık yarattı.

ALANYA'DA CUMARTESİ GÜNÜ İŞYERLERİNİN ÖNÜNE ATILAN EL İLANLARI İLE İLGİLİ ŞAHİN'DEN SUÇ DUYURUSU. BAŞKAN YÜCEL "BÜYÜK TERBİYESİZLİK. KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUM!"!
26 Eylül 2022 Pazartesi 09:11

banner108
banner238

ALTSO Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin tarafından bastırılıp, dağıtıldığı algısı yaratılan el ilanlarında "Başın sıkıştı mı dara, çözüm için Mehmet Şahin'i ara! Halkın Belediye Başkanı Mehmet Şahin" ve "Aslan Adem, kaplan Adem, Mehmet Şahin geliyor, saklan Adem. Rantiyecilerin, şantiyecilerin değil Halkın Belediye Başkanı Mehmet Şahin" gibi ifadeler yer aldı.
Başkan Şahin'in, bu el ilanlarının dağıtılmasından haberdar olur olmaz Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat'ı arayarak bilgi verdiği öğrenildi. Başkan Şahin'in, avukatını da arayarak pazartesi günü suç duyurusunda bulunmasını istediği belirtildi.

ŞAHİN "KINIYORUM"

Şahin "8 yılı siyaset, 10 yılı ise ALTSO Başkanlığı olmak üzere 18 yıldır Alanyamıza hizmet arenasındayım. Bu süreçte defalarca seçime girdim ancak hiç bir zaman bu tip yollara başvurmadım. Beni tanıyan ve bu el ilanlarını okuyup arayan çok sayıda arkadaşımın ilk sözleri de 'Birileri 'Mehmet Şahin dağıttı' algısı yaratmak için el ilanları bastırmış ve yaymış' şeklinde oldu. Dolayısıyla kimse bu tuzağa inanmadı. Bizim derdimiz Alanyamıza, Alanyamız insanına hizmet etmek. Adım kullanılarak bu el ilanlarını bastırıp dağıtan kişi veya kişileri kınıyorum" dedi. 

YÜCEL "KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUM"

Konuyla ilgili Manşet Alanya'nın sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise "Çok büyük terbiyesizlik. Kaç yıldır siyasetin içindeyim hiç bir zaman bel altı siyaset yapmadım ve yaptırmadım. Kimin yaptığını biliyorum, Konu Emniyet güçlerinde. Takipçisi olacağız" dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.