banner113

ALANYA'DA CUMHUR İTTİFAKI ZAFER SÖZÜ VERDİ

banner106

Alanya’da Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Adem Murat Yücel'in ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhur İttifakı, hem Antalya hem de Alanya’da zafer sözü verdi. 

ALANYA'DA CUMHUR İTTİFAKI ZAFER SÖZÜ VERDİ
22 Ocak 2024 Pazartesi 09:25

banner108
banner238


Cumhur İttifakı Antalya ve Alanya’da toplantı ve istişarelere devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Alanya’daki toplantıya AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Kemal Çelik ile Dr. Tuba Vural Çokal, MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ile partililer katıldı. 


Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tavlı, Cumhur İttifakı’nın ortak değer ve hedefler etrafında şekillenmiş güçlü bir dayanışma örneği olduğunu söyleyerek “Bu dayanışmayı, birlik ve beraberliği Alanyamızda ve Antalyamızda yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. 

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül de birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar kazanacaklarını vurguladı. 

Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, “Alanya’mız için, Antalya’mız için Cumhur İttifakı ruhu ile bir olacağız, birlikte başaracağız! Cumhur İttifakı’na gönül veren, AK Parti ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapan herkese gösterdikleri teveccüh için şükranlarımı sunarım.  Bu akşam da göstermiştir ki; bu ruh ve heyecan bizde oldukça yine başaracağız, yeniden başaracağız! Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.