banner113

ALANYA'DA MİLLET İTTİFAKININ ARASI HAL MÜDÜRÜ PARLAYÜKSEL'İN GÖREVDEN ALINMASINDAN DOLAYI AÇILDI. "BİZE NEDEN SORMADINIZ"? 

banner106

Şok bir karar görevden alınan Alanya Hal Müdürü Halit Parlayüksel, CHP ve İYİ Parti'nin arasının açılmasına neden oldu. İYİ Partililer konuyu Genel Merkeze taşıdı.

ALANYA'DA MİLLET İTTİFAKININ ARASI HAL MÜDÜRÜ PARLAYÜKSEL'İN GÖREVDEN ALINMASINDAN DOLAYI AÇILDI. "BİZE NEDEN SORMADINIZ"? 
08 Eylül 2022 Perşembe 13:46

banner108
banner238


KAMUOYUNA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Bilindiği üzere hiç bir gerekçe gösterilmeden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, deneyimli müdür Parlayüksel'i görevden alarak zabıta memuru Gazi Öten'i atamıştı. Alanya kamuoyuna bomba gibi düşen ve tepki toplayan bu haberin ardından Millet İttifak'ın iki ortağı CHP ile İYİ Parti karşı karşıyaya geldi. 
KARADAĞ'IN ROLÜ YÜKSEK
Parlayüksel'in görevden alınmasında CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ'ın rolünün yüksek olduğu ileri sürülmüş ve Karadağ "Ben bu müdür ile çalışmak istemiyorum" diyerek bu konuyla ilgili şikayetini Böcek'e iletmişti. İyi Parti Alanya teşkilatının üst yönetimi ise Parlayüksel'in görevden alınmasından dolayı rahatsız olduklarını hem CHP İlçe Teşkilatına hem de Büyükşehir'e ilettikleri öğrenildi. Hiç bir gerekçe gösterilmeden ve kendilerine dahi sorulmadan böyle bir görevden almaya kabul etmeyen İYİ Partililer konuyu genel merkeze taşıdıkları gelen haber arasında.
HALCİLER TEPKİLİ
Alanya halin'de ki komisyoncularda Hal Müdürü Halit Parlayüksel'in görevden alınmasına tepkili. Komisyoncular, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bu konuyu görüşmek için önümüzdeki günlerde Antalya'ya gidecekleri öğrenildi. Hüseyin Kalaycı-Özel Haber

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.