banner113

ALANYA'DA SAHADA YÖNETİM, KADIN VE GENÇLİĞİ İLE EN İYİ ORGANİZE OLAN PARTİ AK PARTİ OLDU! MÜFTÜOĞLU İÇİN TAM KADRO SAHADALAR! DİĞER PARTİLER İSE DURUM VAHİM!

banner106

Mustafa Toklu başkanlığındaki Ak Parti Alanya heyeti, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere tüm kademeleriyle kenetlenmiş durumda. Ak Parti Alanya heyeti, Antalya Milletvekili adayı Kuddusi Müftüoğlu'nu göndermek için yoğun çaba sarfediyor.

ALANYA'DA SAHADA YÖNETİM, KADIN VE GENÇLİĞİ İLE EN İYİ ORGANİZE OLAN PARTİ AK PARTİ OLDU! MÜFTÜOĞLU İÇİN TAM KADRO SAHADALAR! DİĞER PARTİLER İSE DURUM VAHİM!
18 Nisan 2023 Salı 15:29

banner108
banner238

Gazeteci Hüseyin Kalaycı, seçim takviminin açılmasının ardından hem sahada hem de sosyal medyada en etkili partinin Ak Parti olduğunu tespit etti. Ak Parti Alanya'daki üst yönetim, kadın ve gençlik kollarının sosyal medya hesaplarına bakıyorum saat başı paylaşım. Dün çevre yolu üzerinden araçımla ilerliyorum, Ak Partili Serdar Sönmez, Alaaddin Işık ve yönetimi yol kenarlarındaki esnafları ziyaret ediyor. Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç ve yönetimi valla köy köy dolaşıyor, sıkmadık el, basmadık toprak bırakmıyor. Gençliğin başındaki Cemal Yeniacunda keza aynı şekilde. Harika organize olmuşlar. Milletvekili adayları Kuddusi Müftüoğlu'nu göndermek için gece gündüz demeden çalıyorlar. Başkan Toklu'yu tebrik ediyorum. 14 Mayıs'ta başarılar diliyorum., 

Gelelim İYİ Parti CHP, MHP ve diğer partilerin Alanyadaki üst yönetim, kadın ve gençlik kollarına ise durum vahim. Sosyal medya hesaplarına bakıyorum hiç bir hareketlilik yok. Allah sizi inandırsın , sizin genel başkanlarınız sizden çok ama çok iyi çalışıyor.  Her saat başı televizyon ekranlarında görüyorum genel başkanlarınızı. Şurada seçime az bir kaldı. Demedi demeyin... Kadın ve gençlik kollarınız nerede görelim. Üst yönetimleriniz nerede görelim. Sevgili ilçe başkanlarımız, Ak Partili Toklu'dan ders alın. Sosyal medya hesaplarını takip edin bakın neler yapıyor. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.