banner113

ALANYA'DAKİ 6'LI SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİLERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: SANDIĞIN GÜVENLİĞİ SAĞLANACAK

banner106

6'lı siyasi partinin Alanya temsilcileri bir araya geldi

ALANYA'DAKİ 6'LI SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİLERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: SANDIĞIN GÜVENLİĞİ SAĞLANACAK
02 Şubat 2023 Perşembe 11:45

banner108
banner238


Yapılan basın açıklamasında şunlar ifade edildi.
Millet İttifakını oluşturan 6 siyasi partinin ilçe başkanları olarak 01.02.2023 tarihinde ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
‘’Genel Seçimler, Seçim Güvenliği ve 30 Ocak’ta açıklanan Ortak Mutabakat Metni’’ gündemleri ile bir araya geldik. Yarının Türkiye’si için 6 siyasi ilçe başkanı olarak bu toplantılarımız her hafta devam edecek.

Millet İttifakı olarak amacımız genel merkezlerimizin tüm Türkiye’deki politikalarının Alanya’da da yerele yansımasını sağlamak olacaktır. Ülkemizde olduğu gibi Alanya’da da bir çok ortak sorunlarımız mevcuttur. Siyasi parti ilçe başkanları olarak ilçemizde ve yurt genelinde ilk defa sandığa gidecek olan gençlerimizin sağlıklı oy kullanabilmeleri için gerekli çalışmaları ve alacağımız tedbirleri konuştuk. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarımız bugün itibariyle başladı. Genel seçimlerde; seçim ve sandık güvenliğinin, oy verme işleminin yapıldığı okulların güvenliğini sağlamak üzere sandık görevlilerimizi müşahitlerimizi okul sorumlularımızı sandık başında yaşanabilecek olası usulsüzlüklerin önlenebilmesi için
görevlendirilecek kişiler ve avukatlarla ilgili çalışmalara başladık. Bu konuda 6 ilçe başkanı ve ekibi ortak hareket edecek. Öncelikle belirlediğimiz avukat arkadaşlar ve sandık başkanları hazırlıklara başladı. Millet İttifakı bileşenlerinin siyasi parti ilçe başkanları olarak her hafta seçim gündemini ve Alanya gündemine dair siz basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşacağız.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.