banner113

ALANYA'DAKİ ANAVATAN PARTİSİ TEŞKİLATI SEÇİM ÖNCESİ GENEL BAŞKANLARIYLA STRATEJİLERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE BULUŞTU

banner106

Anavatan Partisi Alanya Teşkilatı, Ankara'da Anavatan Partisi Genel Başkanı  İbrahim Çelebi ile bir araya geldi.

ALANYA'DAKİ ANAVATAN PARTİSİ TEŞKİLATI SEÇİM ÖNCESİ GENEL BAŞKANLARIYLA STRATEJİLERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE BULUŞTU
26 Eylül 2022 Pazartesi 14:18

banner108
banner238

GENEL MERKEZDE BULUŞTULAR
Yaklaşan seçimlere partilerin hazırlığı sürüyor. Anavatan Partisi Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Murat Kurt, Kadın Kolları Başkanı Gülfem Gürlek Ankara'da Genel Merkezi ziyaret etti. Genel Başkan İbrahim Çelebi ile görüşen ANAP'lılar seçimi masaya yatırdılar. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Gülfem Gürlek "Büyük önderimiz Atatürk'ün dediği gibi 'Bize ihtiyaç olan bir dönemde vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz vaziyetin imkan ve şeraitini düşünemeyiz'. İmkanlarımız eksik olabilir ama imanımız tamdır" diyerek şunları söyledi. 
İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ TAÇLANDIRMAK
Bugün iktidarda başka bir parti vardır. Sorunları samimi olarak ele aldığını ve çözüm arayışında destek aradığını gördüğümüz her an siyaseti ikinci plana atar, bu devlet ve millet için hizmeti bir görev sayarız. İktidarın yaptığı doğru işlere 'doğru', yanlış işlere de yüreklilikle 'yanlış' deriz. Anavatan Partisi için milli menfaatlerin baş aldığı bir süreçte siyaset her zaman geri planda kalır. Ancak bu çözümsüzlük süreci devam ettiği sürece, Anavatan Partisi her adımını kendi inanç ve değerleri çerçevesinde iktidar yürüyüşünü taçlandırmak için atacaktır dedi. 
YOL HARİTAMIZ HAZIR
Devletin ve vatandaşın güvenliği ve refahı, ekonomi ve işsizlik sorununun partisinin öncelikli hedefleri olduğunu aktaran Başkan Gürlek, Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada oyun kurma kabiliyeti olan güçlü ve itibarlı bir ülke konumuna döndürmek amacıyla diplomatik atak ve stratejilerin yanı sıra ekonomik alanda da güçlendirmek için yol haritalarımız Genel Merkemizin tarafından hazırdır dedi.
ONLARIN SORUNLARI BİZİM SORUNLARIMIZ
Anavatan Partisi olarak siyasete yeni bir soluk getirmek istediklerini belirten Başkan Gülfem Gürlek "Mevcut siyasete yeni bir soluk getirmeye kararlıyız. Teşkilatlarımız ve partimize gönül veren dostlarımızla beraber elimizden geldiğince herkesimin yanındayız. Bizler Alanyalı olarak hemşerilerimizin sorunları bizim de sorunlarımızdır. Onların sorunlarına çözüm üretme noktasında elimizden gelenin en iyisini yapmak görevimiz. 


banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.