Batuhan Filiz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Adaylığını kapalı kapılar ardından cebren ve hile ile  dayattı, Yol arkadaşlarını hiçe sayarak kapalı kapılar ardından son ortağına bakanlık sattı, Seçim boyunca dürüstlük/ilke haykırışında bulundu. Hee canım en dürüst, en ilkeli, en şeffaf sensin. Bir kez de olsa bize de ‘kandırıldım’ demek nasip oldu. Kılıçdaroğlu’na oy verdiğim ve istediğim için önce kendimden sonra çevremden özür dilerim" dedi. 

Batuhan Filiz, Paylaşılan ve bir videonun altına ise şu yorumları yazdı.

İYİ Partiden istifa eden Bülent Gürsoy "İYİ Parti'li üst düzey yöneticiler Kılıçdaroğlu'nun Özdağ ile ilgili anlaşması üzerinden fırtına koparıyorlar. O günlerde 24 Mayıs günü Meral hanımın bu konuda yaptığı açıklamayı hatırlamadan konuya atlamamalarını öneririm.
Akşener;
Protokol konusunda,
"Sayın Kılıçdaroğlu’nun yetkisi vardı, o yetkiyi yerine getirdi. Hayırlı uğurlu olsun..."
Bakanlık paylaşımı konusunda,
"Seçimlere biz iki parti ayrı ayrı olarak girdik. Alınan oy ve milletvekili sayısına göre önce CHP sonra İYİ Parti seçimden sonra bu konuda görevlendirmeler yapılacak..."
"İçişleri Bakanlığı üzerinden Sayın Özdağ, öyle bir görevlendirme Sayın Kılıçdaroğlu başından itibaren yapmışsa, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak verdiği bir karardır. Ben ona saygı duyuyorum..."
demişti.
BATUHAN FİLİZ: Başkanım siz inanıyor musunuz;
Sn.Kılıçdaroğlu’nun CHP hissesine düşen bakanlıklardan 3 tanesini Zafer Partisine vereceğine?
CHP’lilere hangi bakanlık kalacak o zaman? 
Yetki videoda görüldüğü gibi açık ve aleni verilmişsen pazarlığın gizli ve kapaklı olması inanılır gibi değil
BÜLENT GÜRSOY: İnanmıyorum. Verir vermez onu da bilmem ama veriyorsa da CB olarak bir düzebleme içinde vermeyi planlamış olabilir. Meral hanımın dediği gibi, alınan oylara göre CHP kendi payına düşenden ne yaparsa yapar.
Ayrıca,
İkinci turda herkes kayboldu, 
Kemal beye de istediğin gibi yap dedi tüm liderler. Açıklamalar var o 15 gün içinde. Ümit Özdağ ile anlaşmasaydı, herkes yenilgiyi kabul etmişti zaten.
Anlaşınca yeniden enerji geldi seçmene. Bunları unutmayalım.
BATUHAN FİLİZ: O zaman başkanım mevcut durumda şunu mu dememiz gerekiyor; 
Keşke bu pazarlıklara ihtiyacı olmayan bir adayımız olsaydı….
Ne yazık ki oy vermiş bir birey olarak Kılıçdaroğlu’nun ülkedeki değişimin önündeki en büyük engel olduğunu düşünüyorum.
Düşündürenin bunu düşünmesi gerek..