banner113

ALANYA LİSESİNİN ESKİ ÖĞRETMENİ MİLLETVEKİLİ OLDU

banner106

Yeniden Refah Partisi Konya 1. sıra milletvekili aday olarak seçime giren Alanya lisesi Din Bilgisi ve Ahlak dersi öğretmeni Ali Yüksel, meclise girdi

ALANYA LİSESİNİN ESKİ ÖĞRETMENİ MİLLETVEKİLİ OLDU
16 Mayıs 2023 Salı 14:43

banner108
banner238


Cumhur İttifakı çatısı altında Yeniden Refah Partisi Konya 1. sıra Milletvekili adayı olarak seçime giren ve Konya genelinde %5,9'luk oy alarak Milletvekili seçilen Ali Yüksel'in Alanya lisesinde öğretmenlik yaptığı öğrenildi.Yüksel'in 1975 yılında Alanya Lisesi Din Bilgisi ve Ahlak derslerine girdi.

Milletvekili Ali Yüksel, "Seçim dönemi boyunca bize ilgisini eksik etmeyen ve sandıkta sözünü söyleyen bizi bu göreve layık gören Konyalı vatandaşlarımıza ve partimiz teşkilatında seçim sürecinde bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şuan Türkiye Geneli 5 vekil çıkarttık. Buda demek oluyor ki Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin yükselen değeri oldu. Mecliste Konya'nın hakkını hep savunacağız mottomuz olan 'Hayra motor, şerre fren' ile vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun. Bütün halkımız için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerine yer verdi.
ALİ YÜKSEL KİMDİR?
Daha önce parti içerisinde çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Yurtdışı Vatandaşlar Birimi Başkanı olarak görev yapan Ali Yüksel 01.03.1949 yılında Antalya'nın Doyran Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, İmam-Hatip Okulu'nu Antalya'da bitirdi. Yüksek tahsilini, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nde tamamlayan Ali Yüksel, İstanbul Çatalca Müftülüğü, 1973 ekiminde Diyanet İşleri Başk. Olgunlaştırma Md. Muavinliği, 1975 yılında kısa bir dönem İzmir Bornova Vaizliği yaptı, Aynı yıl, Alanya Lisesi Din Bilgisi ve Ahlak dersleri öğretmenliği görevini sürdürdü. Evli ve 8 çocuk babası olan Ali Yüksel, hâlen 10 torun dedesidir.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.