banner113

ALANYA, MANAVGAT İL OLURSA ŞAŞIRMA. MHP, CHP VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI PARTİNİN ANAHTARLARINI NEDEN TESLİM ETMEDİNİZ?

banner106

Manşet Alanya Gazetesi imtiyaz sahibi İl konusu ve listelerle ilgili çok sert eleştirilerde bulundu

ALANYA, MANAVGAT İL OLURSA ŞAŞIRMA. MHP, CHP VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI PARTİNİN ANAHTARLARINI NEDEN TESLİM ETMEDİNİZ?
18 Nisan 2023 Salı 12:42

banner108
banner238

GAZETECİ HÜSEYİN KALAYCI'NIN KALEMİNDEN

Manavgat lobisi sessiz ve derinden giderek bilindiği üzere 6 tane Milletvekili adayını seçilebilecek en iyi Antalya sıralamasına yerleştiriverdi. Listeler açıklandığında ben Alanya'daki CHP, MHP ve İYİ Parti ilçe başkanlarının yerinde olsaydım partilerin anahtarlarını gider genel başkanlarına teslim ederdim ve liste konusundaki tepkimi ifade ederdim. Ama bunu yapan şuanda bir ilçe başkanı kaldımı dersen yok. Eskiden varmıydı hem de kralı vardı. 30 yıllık gazetecilik mesleğimde, masaya vuran, genel başkanı ile çatır çatır tartışan ne ilçe başkanlarını biliyorum ben. Neyse Listeler konusunda geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye dedik. 

Demek ki neymiş efendim, avazı çıktığı kadar bağırmayacakmışsın, sessiz ve derinden gidecekmişsin... Yarın bir gün Manavgat İl olursa şaşırmayın... Valla bana göre il Manavgat olur mu olur...  Gilik yutmuş bozalak kuşu misali. Bizde böyle aval aval bakarız...  
Buarada listeler konusunda yüzde yüzde Mevlüt Çavuşoğlu yine mecliste.  7. sırada Ak Partili Kuddusi Müftüoğlu, CHP'li Murat Özçelik ve MHP'li Oğuzhan Çelik var. Ama Alaaddin Çakır'ı da unutmayın. Büyük Birlik Partisi Antalya 1. sıra milletvekilili adayı. Alanya'da şöyle bir hava esiyor, "Mevlüt Çavuşoğlu zaten meclise gidiyor, o zaman ikinci isimde Çakır olsun" konuşmalarını çok duyar oldum demedi demeyin. Malum ittifaklarda baraj sorunu yok. Not edin bunu. Çakır ile ilgili de geniş ve uzun bir yazıyı önümüzdeki haftalarda www.mansetalanya.com da yayınlayacağım. Buarada ben her üç ilçe başkanını da gördüğümde soruyorum, Bu nasıl bir liste diye. Bence sizde gördüğünüzde bu ilçe başkanlarına sorun. Bu nasıl bir liste diye...
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.