banner113

ALANYA SAHİLLERİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ PROJE.ALANYA BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL, CANKURTARAN DRONE PROJESİNİ İNCELEDİ!

banner106

Cankuş (Cankurtaran Dron) işletmecisi ve aynı zamanda Uluslararası İnsansız Hava Aracı Pilotları Derneği kurucu Başkanı Erdoğan Budak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

ALANYA SAHİLLERİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ PROJE.ALANYA BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL, CANKURTARAN DRONE PROJESİNİ İNCELEDİ!
04 Mayıs 2023 Perşembe 17:35

banner108
banner238

Bu yıl sahillerde boğulmaları önlemek, güvenliği sağlamak adına destek vermesi planlanan Cankuş Dron projesi hakkında Başkan Yücel’e bilgilendirmelerde bulunan Erdoğan Budak, hedeflerinin Alanya sahillerinde de Cankurtaran dronları hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Başkan Adem Murat Yücel’in gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini sunan Erdoğan Budak, hedeflerinin Cankuş Dron projesinin Alanya dahil, turizmin merkezi Antalya sahilleri olmak üzere tüm ülke kıyılarında boğulmalara yönelik vakalara karşı anında müdahale etmek olacağını söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de yaptığı açıklamada, projenin önemine dikkat çekerek, “İnsan sağlığı her şeyden önemli. İyi düşünülmüş, tasarlanmış güzel bir proje. İnşallah fizibilitesi insanlara iyi anlatıldığı zaman , turizmcilere iyi anlatıldığı zaman, sahillerden ekmek yiyen kişilere anlatıldığı zaman ben güzel bir sonuç verebileceğine inanıyorum. İnşallah buradaki hizmet birlikleri ile görüşüp bunun daha fazla yaygınlaşması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.