banner113

ALANYA SİYASET HIZLANDI. MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SAHADA. İŞTE VEKİL ADAY ADAYLARININ ZİYARET HABERLERİ!

banner106

14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimlere partiler tüm hızıyla hazırlanıyor. Partililerinden milletvekili adayı olacak isimlerde sahalarda çalışmalarını hızlandırdı.

ALANYA SİYASET HIZLANDI. MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SAHADA. İŞTE VEKİL ADAY ADAYLARININ ZİYARET HABERLERİ!
27 Ocak 2023 Cuma 18:04

banner108
banner238

ALİ HANCI ESNAF ODALARINI ZİYARET EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisinin Alanya'dan milletvekili aday adayı olan Ali Hancı Esnaf odalarını ziyaret ediyor. 
Hancı sosyal medya hesabından şunları paylaştı. Alanya Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı değerli kardeşim sayın Eray Erdem’i makamında ziyaret ettik. Alanya’nın ve ticaret erbabının sorunlarını istişare ettik. Nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz.Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi ve DEMKOD  Başkanı Sayın Emine Keyeoğlu ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Günün anısına Türk Bayrağı hediye eden başarılı ve çalışkan başkanımıza teşekkür ederim.

MHP'Lİ YILDIZ SAHALARDA

MHP'den muhtemel aday olması beklenen Hüseyın Yıldız'da sahalarda. Yıldız sosyal medya hesabından şunları paylaştı. “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı programımız kapsamında; Oba mahallemizde MHP İlçe Başkanımız Başkanımız Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyemiz Kayhan Balta,yönetim kurulu üyelerimizle esnaflarımızı ziyaret edip, bereketli, bol kazançlar diledik.

İYİ PARTİLİ AYDOĞAN ESNAF ODALARINDA

İyi Parti Milletvekili aday adayı Meryem Aydoğan'da sahalarda ziyaretlerini sürdürüyor. Aydoğan sosyal medya hesabından şunları paylaştı.Okul arkadaşım olan, Alanya Sabit Seyyar Pazarcılar Ve Manavlarcılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Hüseyin Gök'ü ziyaret ettim. Gayemiz Alanya'mızın iyi olması hep birlikte el ele iyi hizmetlerde bulunmak. Arkadaşıma misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum.

MHP'Lİ TÜRKYILMAZ DA SAHALARDA

MHP'den Antalya Milletvekili adayı olması beklenen Ayşe Saruhan Türkyılmaz ise sosyal medyadan şunları paylaştı. 
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Nuri DEMİR'e Oğlum Mustafahan TÜRKYILMAZ'la birlikte ziyarette bulunduk. Nuri Başkanıma Nazik Misafirperverliği ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, yolumuzun açık olmasını dilerim"

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.