banner113

ALKÜ'DE KAFALAR KARIŞIK. BİR KOLTUKTA 4 İSİM VAR! 

banner106

Manşet Alanya gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı, ALKÜ idaresinde yaşanan olayların perde arkasını yazdı

ALKÜ'DE KAFALAR KARIŞIK. BİR KOLTUKTA 4 İSİM VAR! 
18 Ekim 2023 Çarşamba 12:10

banner108
banner238


Bilindiği üzere ALKÜ rektörlüğüne geçen dönem Ak Parti'den İstanbul milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan atanmıştı. Türkdoğan ise danışman olarak Kayserili iş insanı Ahmet Cebeci'yi görevlendirmişti. 
Malum Türkdoğan'dan önce genel sekreterlik görevini Sinan Kartal yürütüyordu. Kartal görevden alınarak Yapı İşleri Daire başkanlığına atanmıştı. Kartal, alınma görevini mahkemeye taşıdı ve mahkeme sürüyor.
Kartal'dan boşalan ALKÜ genel sekreterliğine ise Alper Özyürek getirildi. Bu sefer Türkdoğan, Özyürek'i de görevden alarak danışman olarak atadı. Ancak Özyürek şuanda asaletin Genel sekreter olarak devam ediyor. 
Rektör Türkdoğan, çocukluk arkadaşı ve hemşehrisi Onur Ocakdan'ı İstanbul'dan getirterek Genel Sekreter yaptı. Bu durum üzerine devreye siyasiler girdi. Ve Alanyalı eski Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'in ALKÜ genel sekreter olması için baskı yapıldı. Şuanda bir koltukta 4 isim var. Eğer Kartal mahkemeyi kazanırsa genel sekreter olarak görevine devam edecek. Peki diğer 3 bürokrat ne olacak merak konusu oldu. Yine şuanda hiç bir imzanın atılmadığı hatta öğretim görevlilerin bu duruma isyan ettiği ileri sürüldü
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.