banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI BİLAL GÖMEÇ İSTİFA ETTİ

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Bilal Gömeç basın açıklaması yaptı

ALTSO BAŞKAN ADAYI BİLAL GÖMEÇ İSTİFA ETTİ
19 Ağustos 2022 Cuma 11:55

banner108
banner238

Başkan adayı Gömeç " Saygıdeğer Alanya Ticaret Odası Üyeleri. Bildiğiniz üzere Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı gibi değerli bir vazife için yola çıkmış bulunmaktayım. 

Alanya’mıza ve siz değerli üyelerimize her daim hizmet edebilmek fayda sağlayabilmek için farklı platformlarda vazifeler aldım. Şahsıma verilen  her görevi  en iyi şekilde yerine getirmek için canla  başla çalıştım.
Alanya’mıza ve siz kıymetli hemşerilerimize hizmet etmekte olduğum  bu vazifelerimden biri olan AK Parti Alanya İlçe yönetim kurulu üyeliğinden  ve başkan yardımcılığından 19/08/22 tarihi  itibari ile istifa ediyorum.
Gerek İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine alınmamda ve gerekse de parti içerisinde bana verilen vazifelerde Şahsıma güvenen ve şahsımı yalnız bırakmayan  İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma bana duydukları güven ve parti çalışmalarımda verdikleri destek için teşekkür ederim. Alanya Ticaret Odası siyaset üstü bir kurumdur bu çerçevede , tarafsız bir Başkan sıfatı ile siyasi görüşü ne olursa olsun Tüm üyelerimize ve halkımıza eşit ve aynı mesafede olacağımdan hiçbir üyemizin en ufak bir şüphesi olmasın

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.