banner113

ALTSO BAŞKAN ADAYI TOKSÖZ: ALANYA'NIN MARKALAŞMASINA KATKI SAĞLAMAK İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlığı adayı Tunahan Toksöz Alanya'daki temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

ALTSO BAŞKAN ADAYI TOKSÖZ: ALANYA'NIN MARKALAŞMASINA KATKI SAĞLAMAK İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR!
20 Temmuz 2022 Çarşamba 14:32

banner108
banner238


Çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesine ziyarette bulunarak, MÜSİAD Alanya Başkanı Sn. Mustafa Durusoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
Tanışma toplantısının akabinde sektörlerin yaşadığı sorunlar ve ihtiyaçlar ele alınarak değerlendirme yapıldı. Mustafa Durusoy, Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlayacak ve halkımızın refah seviyesini yükseltecek çalışmalar için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. ALTSO başkan adaylarından ilk olarak misafir ettikleri Tunahan Toksöz ve heyetiyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Tunahan Toksöz ise Alanya için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini, Alanya'nın markalaşması ve ilçenin mevcut potansiyel varlıklarının değere dönüşmesi için uygun yatırımlarla şehrin değerini çok daha iyi bir seviyeye getirebileceklerini, bunun için hazır olduklarını, proje ve fikirlerini gayretle çalıştıklarını aktardı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı, ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ün anı defterine duygu ve düşüncelerini yazması, ilçemiz için birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi ile sona erdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.