banner113

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Belediye Başkan adaylığını açıkladı

banner106

Dün akşam yol arkadaşlarıyla bir araya gelen Mehmet Şahin, Alanya Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

27 Ağustos 2022 Cumartesi 10:45

banner108
banner238

Toplantıda yol arkadaşlarına “Alanya Belediye Başkan adayı olayım mı?” diye soran Başkan Şahin, dakikalarca müthiş bir kalabalık tarafından ayakta alkışlandı. Yol arkadaşlarının onay verdiği Başkan Şahin, aynı zamanda yol arkadaşlarının eşleri ve çocuklarına da seslenerek, “Hakkınızı helal ediyor musunuz?” diye sordu. Başkan Şahin’in yol arkadaşlarının eşleri ve çocukları da tek bir ağızdan “Helal olsun” diyerek ayakta alkışladılar. Başkan Şahin, bu onaylar üzerine “O halde Alanya Belediye Başkan adayıyım” diyerek adaylığını duyurdu.

Başkan Şahin, “Büyük bir onurla yürüttüğüm ve görev süremin sonuna geldiğim ALTSO Başkanlığı döneminin başında olduğu gibi sonunda da yol arkadaşlarım ile bir araya geldik. Bugüne kadar aldığım her karar öncesi danıştığım, görüşlerine başvurduğum çok değerli dostlarımla hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza gelecekte nasıl hizmet edeceğimizi istişare ettik. Rabbim utandırmasın inşaAllah” dedi.

Başkan Şahin, Alanya’nın çok konuşulan sorunlarının çözümünün yalnızca 1 yıl süreceğini söyledi. Alanya’da geniş kitlelerce takip edilen yemekli toplantı Şahin’in yol arkadaşlarının duygu ve düşüncelerini ifade etmesiyle devam etti. Başkan Şahin’in önümüzdeki günlerde neden aday olma kararı aldığını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.